Suomen suurin matkablogiyhteisö

Meen Malagaan, tai mihin vaan…

Ja niin vain Madrid vierailukin päättyi ja oli aika siirtyä eteenpäin. Taas kerran oli aikainen herätys ja siirtyminen juna-asemalle. Tällä kertaa lippuatuomaatti sekä peronki löytyivät helposti ja nousimme junaan. Vaunu oli hiukan täydempi kuin edellisellä kerralla, mutta onneksi jalkatilaa oli jälleen mukavasti eikä tuntunut ahtaalta. Ajattelin nukkua hetken, mutta tällä kertaa uni ei tullutkaan ja päädyin lopulta seuraamaan elokuvaa joka pyöri pikku näytöillä. Ei mennyt kuin muutama tunti ja saavuimme Malagaan. En ollut edes kotona tajunnut tarkistaa onko juna-asemalta pitkä matka bussiasemalle, mutta onneksi ne ovat ihan vierekkäin ja ehdimme seuraavaan lähtevään bussiin. Istäntä nukahti heti kun istahti alas, mutta minä istuin ja katselin ohi kiitäviä maisemia. Viimeeksi kun täällä päin olin menimme Nerjaan lomalle, mutta nyt suuntana oli Marbella. Noin tunnin ajomatkan jälkeen bussi tuli remontissa olevaan bussiterminaaliin ja päätimme ihan suosiolla ottaa taksi loppumatkan. Matkaa ei kuitenkaan enää ollut kovin paljon, eikä kyydille tullut hintaa kuin 10€ ja pääsimme ystäviemme talon ovelle asti.

Marbellassa majapaikka löytyi tosiaan ystävien luota ja alue oli todella ihana puutarhoineen, uima-altaineen ja tenniskenttineen. Jos olin tehnyt tiukan aikataulutuksen kaikelle mitä halusin ehtiä tekemään niin Barcelonassa kuin Madridissakin olin jättänyt Marbella loman ajaksi kalenterin täysin tyhjäksi. Pieniä ideoita olin toki raapustanut muistiin JOS tulee tylsä maata vain rannalla tai altaalla, mutta niin tylsää ei tullut missään vaiheessa 😉 Oli ihana välillä vain levätä ja olla tekemättä sen kummempaa!

Marbella oli itselleni uusi tuttavuus, mutta tietenkin olin paikasta kuullut aikaisemmin ja kuva hiukan kalliimmasta alueesta piti kyllä paikkaansa. Yhtenä päivänä kun mietimme lounaspaikkaa tuli niinkin kliseinen paikka kuin kiinalainen buffetti vastaan. Olin jo istahtamassa pöytään kun isäntä onneksi tajusi kysyä hintaa. 49€ per pää. Kiinalaisesta buffetista! Peruutus ulos ovesta ja suoraan ruokakauppaan ja tekemään ruoat itse. Toki kävimme muutaman kerran ihan ravintolassakin syömässä, mutta silloin suuntasimme Marbellan keskustaan missä vaihtoehtoja oli runsaasti, myös kukkarolle sopivampia. Mutta rakastan myös ulkomailla kaupoissa käyntiä, niistä löytyy aina vaikka minkälaisia erikoisuuksia mitä voi maistella ihan omalla parvekkeellakin 🙂 Ja tässä kaupassa sattui vielä sopivasti olemaan leipomo, mistä tietenkin piti saada tuore mansikkaleivos aina silloin tällöin. Herättipä tämä meidän pikku lomamme ajatuksen jos itsekin hankkisi asunnon etelästä. Eläkepäiviin on vielä aika pitkä matka, mutta onhan se mukava lomailla jo aikaisemmin 😉 Noh, jääkööt se mietintämyssyyn vielä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply