Suomen suurin matkablogiyhteisö

Parque Warner Madrid – hupia koko perheelle

Koska meillä oli Madridissa vain kaksi päivää aikaa, olimme varanneet toisen päivän ihan puhtaasti hauskanpitoon. Otimme jälleen junan Madridin keskustasta Pintoon missä isännän sukulaisia asuu ja odotimme että serkkupoika kavereineen tulee autolla meitä hakemaan juna-asemalta. Lähdimme huristelemaan kohti Parque Warneria ja huvipuistoelämystä. Olimme aika hyvissä ajoin liikenteessä, mutta puisto ei ollut missään vaiheessa kovinkaan täysi ja niin ravintoloissa kuin itse laitteissakin oli hyvin tilaa eikä juurikaan tarvinnut jonotella.

Koska serkkupoika kavereineen on sellaiset 10 vuotta meitä nuorempia annoimme heidän ihan vapaasti kirmata ympäriinsä ja mennä niihin hurjimpiin laitteisiin. Sanoin kyllä isännälle että hän aivan hyvin voi mennä heidän kanssa sillä itse en niihin hurjimpiin mene. Piste. Mutta hän pysyi kanssani ja aloitimme visiitin lasten puolelta. Looney Toonsit olivat meitä vastassa ja niin istahdimme ensimmäiseen vuoristorataan. Ai hurjaa 😉 Kävimme myös Tipin kotona ja pääsin jopa yhteiskuvaan halaamaan häntä, kaikkien muiden lasten tavoin 😀

Seuraavaksi siirryimme Villiin Länteen missä päätimme kokeilla koskiajelua. Ajattelin olevani viisas kun istahdimme viimeiselle riville. Täällä ei kastu niin pahasti kuin ekalla rivillä ja myhäilin tyytyväisenä. Juu ei niin kastu, paitsi jos menee selkä edellä ja näin onkin itse asiassa ensimmäisenä… Onneksi +30 asteen helle kuivasi vaatteet nopeasti ja siirryimme kahvikuppeihin. Suuri virhe! Siihen ei olisi pitänyt mennä. Maailma pyöri sellaista vauhtia niin moneen kertaan että vaikka laitteesta pääsinkin hengissä pois, pyöri sisuskalut vielä monta tuntia. Istuin huonoa oloani pois tovin penkillä ja päätin etten anna sen häiritä vaan suuntasimme vuoristorataan. Tämä laite olisi ollut oikein kiva, jos ei olisi jo alunalkaen ollut huono olo. Nyt olo vain paheni entuudestaan ja olin varma että muutakin kuin aurinkolasit lentää kohta. Siihen ne ajelut sitten jäikin osaltani 🙁 Nuorena ei ollut tällaisia ongelmia ja kaikki Viiking laivasta Mustekalaan olivat vain hauskoja. Nyt näihin ei ole enää mitään asiaa…

Villistä lännestä tupsahdimme Gotham Cityyn ja pääsin Batmanin ja Kissanaisen kanssa yhteiskuvaan 😀 Isäntä kävi muutamassa hurjassa laitteessa kun itse tyydyin kauhistelemaan maan pinnalta menoa. Kokeilimmepa pelaamista myös muutamassa pisteessä, mutta suuren rahasumman satsattuamme, ainoa missä voitin oli sammakoiden kalastus ja palkintona oli pieni lila possu! Olisi tullut halvemmaksi vain ostaa pehmoeläin myymälästä… Nälkäkin rupesi jo olemaan ja löysimme serkkupojan kavereineen sattumalta ja menimme Villiin Länteen Ranch tilalle syömään. En voi kehua ruokaa älyttömän hyväksi, mutta se menetteli ja saimme vatsat täyteen.

Viimeinen maa, mutta sitäkin glamourimpi art deco Hollywood ja Marilyn Monroe tuli vastaan. Dinersit ja jätskibaarit olivat niin kutsuvan näköisiä, että kävimme haukkaamassa pienet viilentävät pirtelöt ennen viimeistä shoppailua. Alueella olisi myös ollut uimapaikka, mutta koska uimavehkeet eivät olleet mukana, jäi tämä alue täysin kokeilematta. Jos Madridiin lähtee perheen kanssa suosittelen ehdottomasti Warner Bros puistoa. Lapsille riittää tekemistä vaikka millä mitalla eikä aikuisetkaan tylsisty hetkeen katsellessaan kaikkia kivoja alueita, kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Helposti menee koko päivä hujauksessa niin kuin meidänkin tapauksessa 🙂 Kauppojen koluamiseenkin kannattaa jättää aikaa, jotta ehtii löytää kaikki kivat ostettavat. Paljon olisi tehnyt mieli hankkia, mutta hillitsin lopulta itseni ja tyydyin kolmeen t-paitaan: kaksi Tipi-paitaa ja Superman toppi. Tyylikästä 😀 Kaiken kaikkiaan viihdyttävä ja mukava hauskanpitopaikka, jonne mielelläni menisin uudestaankin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply