Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lomalta palannut, vaikkei palautunut

Miksi loma menee aina niin nopeaa? Tätä saa kysyä joka ikinen kertaa kun kiroaa herätyskellon pirinää puoli seitsemältä maanantaiaamuna herätessään taas töihin ja arkeen. Matka meni oikein kivasti, juhannuksen jälkeen lennettiin innoissamme Barcelonaan, missä saimme asua kaverin kotona koko vierailumme ajan. Eli meillä oli asunto ihan omassa käytössä ja saimme kokeilla hiukka Espanjalaista arkea käydessämme lähileipomossa ja lihakaupassa hotellin aamiaispöydän sijaan. Itse asiassa suosinkin mielummin paikallisia kahviloita ja putiikkeja niin tunnelman kuin tarjottavan osalta. Ehdimme vierailla Montserratissa mustan neitsyen luona jylhissä maisemissa, kierrellä kaupunkia ja maistella paikallisia herkkuja 🙂 Saimme myös kutsun kaverin siskon perheen luokse juhannusillalliselle. Kaduilla oli 23.6 railakasta juhlimista ilotulittein kun taas seuraavana aamuna monet paikoista olivat kiinni ja meno kaupungilla paljon rauhallisempaa.

Barcelonassa oltuamme, otimme junan kohti Madridia, missä hoidimme kokonaisen päivän erinäisiä virallisempia asioita ja saimme juosta virastosta toiseen ja jonotella jokaisessa paikassa aikamme. Jos byrokratia Suomessa on hidasta, on se Espanjassa vielä hitaampaa ja hankalampaa…kaikki vain pompottavat paikasta toiseen, eikä kukaan oikein osaa ottaa kantaa. Onneksi pääsin myös olemaan turisti hop on hop off:in kyydissä ja sain vilauksen nähdä Madridin nähtävyyksiä ennen kuin menimme loppuajasta sukuloimaan. Yksi kokonainen päivä oli varattuna Warner Parkille ja sisäinen lapsi pääsi valloilleen aina siihen asti kunnes istahdin pyöriviin ”kahvikuppeihin” ja aikuinen minä rupesi voimaan pahoin… Se pyöriminen loppui siihen, mutta puistossa oli paljon kivaa katseltavaa ja kyllä siellä koko päivä vierähti. Viimeinen etappi alkoi aikaisin aamulla kun otimme luotijunan ja suhautimme parissa tunnissa Madridista Malagaan ja sieltä vielä bussilla Marbellaan. Seuraavat  päivät olikin sitten vain joko altaalla tai rannalla loikoilua ilman suurempia tekemisiä. Täytyyhän lomalla rentoutuakin 🙂 Sormet syyhyää jo halusta päästä kameran ja kuvien purun kimppuun, joten itselläni on mukavaa tekemistä seuraavat pari viikkoa vaikka onkin arki taas;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply