Suomen suurin matkablogiyhteisö

Makumatkalla: Soul Kitchen

Olemme kaverini kanssa molemmat varsinaisia Grouponin suurkuluttajia ja vuoron perään ostamme lahjakortteja ruokapaikkoihin, mitä haluamme kokeilla. Tämä oli jo toinen kerta kun suuntasimme Soul Kitcheniin, mutta kun jostain saa hyviä pihvejä niin pakkohan sinne on mennä uudestaan 🙂 Soul Kitchen sijaitsee Helsingin Kalliossa ja nimensä mukaisesti paikka on rento ravintola, missä soi soul musiikki taustalla. Ruokalistalla on lukuisia herkkuja, mutta paikka on tunnettu varsinkin hyvistä pihveistään.

Edellisellä kerralla jokunen vuosi sitten jo istuimme sisällä ja saimme ruokailun lomassa ihastella punaiseksi maalattuja seiniä ja sielukkaita taideteoksia, joita on ripustettu ympäri ravintolaa. Tällä kertaa istuimme ulkona terassilla, kun sääkin sattui olemaan mukavan lämmin. Koska meillä tosiaan oli Grouponilta ostettu lahjakortti, ei kaikki pihvit kuuluneet vaihtoehtoihin, mutta ravintolalla oli oma kolmen eri annoksen pikkuinen Groupon-lista. Siitä valitsimme sattumoisin molemmat saman annoksen: härkäpihvi mausteisella papukastikkeella, grillatulla maissintähkällä ja maalaisperunoilla. Jami! Yritin vielä etsiä kuva-arkistoistani kuvia edelliseltä kerralta, mutta nähtävästi olen piilottanut ne niin hyvin ettei löytynyt. Mutta muutaman kamerakuvan ehdin nappasta annoksesta ennen kuin se hävisi parempiin suihin 🙂 Paikkana viihtyisän rento ja kaverini suunnittelee jo seuraavaa visiittiä Soul Kitcheniin 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply