Suomen suurin matkablogiyhteisö

Armotonta matkakuumetta

Kun odottaa tulevaa lomaa kuin kuuta nousevaa on vaikeeta keksiä mitään järkevää tekemistä siihen väliin. Juhannukseen on vielä lähes 3 viikkoa ja odottavan aika on pitkä! Saimme viimein viime viikonloppuna varattua kaikki matkaa varten valmiiksi, eli nyt on niin lennot Helsingistä Barcelonaan ja takaisin sekä junamatkat Barcelonasta Madridiin, Madridista Malagaan ja lopuksi vielä lento Malagasta Barcelonaan. Olin ajatellut matkata kaikki Espanjan väliset etapit junalla, mutta niin vain oli taivuttava lentoon viimeiselle reitille, sillä hinta oli jopa kalliimpi junalla kuin lentäen ja koska aika oli vielä kortilla on lento tällä kertaa vaihtoehdoista kätevin.

Rakastan myös hotellivertailuja ja miettimistä mistä kannattaa hotelli varata ja sain myös tämän operaation hoidettua. Ainoa kaupunki, mistä otimme hotellin oli Madrid ja ainakin kuvien ja karttojen perusteella olen tyytyväinen valintaani 🙂 Muissa paikoissa asumme kavereiden tykönä, joten saamme kokea hiukan myös paikallista elämää, eikä vain turistin näkökulmasta 🙂

Luettuani monia blogeja ja juteltuani kavereideni kanssa, näyttää siltä että Barcelona on erittäin suosittu lomakohde tänä vuonna. Onhan se aina ollut, mutta jotenkin tuntuu että lähes joka toinen tutuistakin on sinne menossa tai juuri sieltä tulossa. Itselleni kaupunki on aivan uusi kokemus, samoin Madrid, mutta Malagassa olen kerran aikaisemmin käynyt. Tosin emme jää Malagaan vaan menemme Marbellaan ja se on täysin uusi tuttavuus myös niin kaikki on uutta ja jännittävää 🙂 Isäntä on muutaman vuoden asunut Madridissa, joten hän pääsee näyttämään vanhoja tuttuja kulmia ja samalla myös sukuloimaan.

Jotain pitäisi vielä päästä suunnittelemaan matkaa varten, muuten tästä odottamisesta tulee tuskaisaa… Jos vaikka suunnittelisi auton vuokraustai ja sitten tietenkin kaikki päiväretket… eli onhan tässä vielä vaikka mitä viihdykettä 😀 Ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan jos jollain on joku huippu hyvä juttu/paikka/ravintola tiedossa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply