Suomen suurin matkablogiyhteisö

Pieni olutpuoti

Olimme Tallinnan Vanhassa Kaupungissa kävelyllä kun satuimme näkemään ikkunan täynnä erilaisia olutpulloja, joilla kaikilla oli erilainen hassu etiketti. Kokeilimme ovea mutta se oli kiinni, voi harmi. Olisi ollut hauskaa mennä katsomaan, joten päätimme koukata tätä kautta seuraavana päivänä. Seuraavana aamuna okeilimme taas ovea eikä se hievahtanut. Olimme juuri kääntymässä pois kun ulkopuolella istuva nainen sanoi paikan kyllä olevan auki, ovi vaan on aika jäykkä ja painava. Lihakset kehiin ja saatiin ovi auki. Pienen pieni huone täynnä, siis aivan täynnä, mitä hassumman näköisiä olutpulloja. Pari muuta turistia oli vielä miettimässä omia olutostoksiaan niin me katselimme pulloja osaamatta kuitenkaan sen tarkemmin valita mitä kannattaisi kokeilla. Tiskin takana seisova myyjä vapautui kuitenkin pian ja hän suositteli meille pari erilaista Eestiläistä olutta. Isäntä valitsi toisen eestiläisen Õllenaut nimisen oluen sekä toisen vain etiketin perusteella, siinä kun istua möllötti iso lihava mies. Oluen nimi onkin Gluttony eli ylensyönti 🙂

Itse en oluista tykkää joten olimme jo lähdössä pois kun myyjä vinkkasi, että on heillä pari erilaista siideriä myös. Päätin ottaa irlantilaista Green Goblinia kokeiluun. Meidän piti korkata nämä Vappuna, mutta se jäi nyt tekemättä, eli pullot odottavat edelleen avaamistaan. Mutta jos vähän erikoisempia juomia etsii, niin kannattaa käväistä Tallinnan õllepoodissa ostoksilla, sieltä löytää varmastikin erikoisempaa juotavaa mitä voi kokeilla 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply