Suomen suurin matkablogiyhteisö

Blogi updates

Olen tekniikassa auttamattomasti jälkijunassa, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Siis sekä tekniikasta ymmärtämisessä, että uusimpien vempaimien hankinnassa. Omistin monta vuotta vanhan vaaleanpunaisen digikamerani ennen kuin sain viime synttäriksi uuden hienon kameran (josta en ihan vielä edes kaikkia hienouksia osaa käyttää). Seuraavaksi tuli ongelma kun kuvat olivat liian suurella resoluutiolla otettu että saisin ne ladattua blogiini ja kamppailin miten niitä muokataan. Löysin loistavan ohjelman ja nyt sekin onnistuu 🙂 Valokuvauksesta onkin tullut hauskaa puuhaa ja mietin aina valokuvauskulmia, jotta kuvat näyttäisivät hyvältä niin blogissa kuin omissa matkakirjoissakin.

Seuraava pähkäilyn aihe oli mikä on Instagram kun kovasti olisin halunnut siihenkin osallistua. Kun asia selvisi tajusin etten voi osallistua puhelimellani vaan pitäisi ostaa uusi. Joten se jäi sitten ajatuksen tasolle pitkäksi aikaa… Puhelin rupesi kuitenkin temppuilemaan sen verran paljon ja sanoi lopulta sopimuksensa irti pari viikkoa sitten, joten eihän siinä auttanut muu kuin marssia kapulakaupoille. Olisin halunnut vihreän tai keltaisen puhelimen (tiedän, tämä on juuri se ärsyttävä vastaus kun joku kysyy minkälainen puhelin minulla on: valkoinen 😉 ), mutta sellaisia ei sitten ollutkaan sitä mallia mitä halusin niin nyt se sitten on edelleen valkoinen, mutta ainakin siinä on kauniisti kaartuvat kulmat. Osasin jopa ihan itse nyt sitten ladata Instagramin siihen niin ehkä jopa opin sitä jossain vaiheessa käyttämään kunnolla. Pari kuvaa on ainakin tullut otettua ja palan halusta päästä matkalle, jotta niitä voisi ottaa tien päältäkin.

 

Mutta ajattelin että saisin blogini sentään Facebookiin laitettua ja siellä se on ollut jo jonkin aikaa ja päivittyy samaan tahtiin blogin kanssa.  Kyllä mä vielä opin hanskaamaan nämä teknisetkin asiat kunhan tarpeeksi kauan niitä mietin 🙂 Se on aina se aloittaminen, joka tuntuu niin hankalalta ja kaikki pitäisi olla valmiiksi pureskellussa muodossa ja selitettynä (ja tämäkin vaikka ne ohjeet selkeästi jossain aina onkin). Veli ja isäntä tuskaili jo monta kertaa pelkästään Whatsappista kun sekin puuttui vanhasta puhelimesta… Mutta nyt nämä hienoudet löytyy siis myös omastakin takaa vaikkakin siinä aikansa menikin 🙂 Eihän ainakaan nämä niin vaikeita ollut saada kun asioihin ja ohjeisiin tutustui.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply lena 31.3.2014 at 13:45

    Täällä yksi instagramiin pahasti koukuttunut! Se vie mukanaan aika nopeasti ja kohta huomaakin katselevansa kuvauskohteita tyyliin ”tää olisi varman hyvä instagramissa” 😉

    • Reply maelle 31.3.2014 at 14:27

      Uskon sen! Instagram on ollut käytössä nyt muutaman päivän ja koko ajan tekisi mieli kuvailla ja ”tuunata” niitä 😀

    Leave a Reply