Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotel Buri Tara

Thaimaan loman päämajana toimi Krabissa hotelli nimeltään Buri Tara. Syy miksi valtisin kyseisen hotellin, oli hinta, paikka näytti kuvissa kivalta ja karttaa tutkittuani ihan ok paikallakin lähellä rantaa. Bussi jätti meidät pääsisäänkäynnin eteen ja heti tuli vastaanotosta henkilö ottamaan meidät vastaan ja tarjosi samalla ananasmehua ja pieniä norsuavaimenperiä 🙂 Koko aula on avonainen eikä seiniä ole, vain katto pään päällä. Me saimme kuitenkin ihan seinällisen huoneen hotellin toisesta kerroksesta. Hetken harmittelin ettemme saaneet ensimmäisestä kerroksesta, sillä silloin meillä olisi ollut oma suora kulku uima-altaalle, mutta ehkä ne huoneet maksoivat extraa. Meillä kuitenkin oli mukavan kokoinen parveke pihalle päin ja näimme koko uima-allas alueen.

 

Huone oli tilava ja varsinkin sänky oli valtava, olisiko sillä ollut leveyttä parisen metriä! Eli mahduimme hyvin kaverini kanssa pötköttelemään ja vaikka joudimme jakamaan peiton, riitti sitä kuitenkin hyvin sängyn (ja peiton) suuren koon takia. Maailman mukavin sänky ei kuitenkaan ollut. Vaikka itse suosin napakampia patjoja oli tämä enemmän kuin napakka, melkein kova, eikä kahdessa viikossa kuitenkaan siihen oikein tottunut. Mutta ei se kuitenkaan yöllä hereillä pitänyt, vaan nukuin ihan makoisasti nukahdettuani. Siivooja teki meille vielä joka siivouskerran jälkeen eri eläimen pyyhkeistä, milloin oli norsua, milloin rapua 🙂

Kylpyhuone oli myös reilun kokoinen. Sinne mahtui niin kylpyamme omalla suihkulla kuin erillinen suihkukoppi. Lisäksi oli vielä kaksin verroin lavuaareja, joten meillä oli omamme 😉 Erikoiksta meidän näkökulmasta on että wc-paperia ei laiteta käytön jälkeen pönttöön vaan roskikseen. Onneksi roskikset kuitenkin tyhjennettiin päivittäin joten hajuhaitoilta vältyttiin.

 

Aivan uima-altaan vieressä tarjoiltiin aamupala. Tarjottavana oli jogurtteja, hedelmiä, makeita kakkusia ja ruokaa mitä miellän enemmän lounaaksi kuten spagettia, kastiketta ja riisiä. Lisäksi omeletin paistopisteessä sai tilata makuunsa sopivan munakkaan ja iloinen keittiöhenkilökunta valmisti sen siinä silmien alla. Maukasta! Mehut olivat ihanan raikkaita ja varoituksen sana kahvista, se on tujua kamaa! Mietin hetken miten se on niin ”siirappimaista” ja pieni tilkka riittää käynnistämään aamun 🙂

Karttatutkailuni piti myös paikkansa ja hotelli sijaitsi lähellä rantaa pienellä sivukadulla aivan keskustan tuntumassa. Tämä takasi ettei ravintoloiden äänet kantautuneet huoneeseen asti, mutta kuitenkin olimme niin lähellä, ettei kauaa kestänyt tallustella illanviettoon. Ainoa miinus hotellista oli että uima-altaan vesi oli järkyttävän kylmää eikä viheralueita juurikaan pihalla ollut, vaan kaikki oli betonipäällysteistä. Makukysymyshän se on, mutta itse pidän myös viheralueista 🙂 Loppupeleissä kyseessä on kuitenkin hotelli, minne voisin mielelläni palata uudelleen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply