Suomen suurin matkablogiyhteisö

Holiday Inn Safa Park

Meillä oli kaverin kanssa pari kriteeriä kun valitsimme hotellia Dubaihin. Hotellin piti tietenkin hinnaltaan olla sopiva, sen piti olla suhteellisen keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien lähellä ja ystäväni halusi, että hintaan kuuluisi aamupala. Dubaissa on lukematon määrä huippu hotelleja ja rahalla saa vaikka mitä. Onneksi halvempiakin vaihtoehtoja löytyy ja niin valikoitui Holiday Inn Safa Park hotelliksi joka parhaiten täytti vaatimuslistan. Hotels.com antaa hotellille vain kaksi tähteä, joten jos sen ottaa huomioon, oli hinta-laatusuhde hyvä. Tulimme lentokentältä taksilla ja matka kesti sellaiset 40 minuuttia, mutta ajo takaisin kentälle aamuyöstä sujui parissa kymmenessä minuutissa kun ei ollut ruuhkia.

www.tripadvisor.com

Hotellin luvattiin olevan lähellä metropysäkkiä, mutta todellisuudessa sinnekin saa kävellä aikansa. Mutta on se kävelymatkan päässä kuitenkin. Hotellin ympärillä ei sitten olekaan mitään. Pienen matkan päässä on Safa Park eli suuri puisto, mutta aivan vieressä ei ole kauppoja, ravintoloita tai oikeastaan mitään muutakaan. Metropysäkin nimi on Business Bay ja se kertookin jo kaiken. Yrityksiä löytyy kyllä jonkun verran, mutta siihen se sitten jääkin. Alueena siis kieltämättä hiukan tylsä ja minne sitten onkaan menossa aina joutuu ottamaan metron, bussin tai taksin. Älä kuitenkaan ota ovimiehen tarjoamaa ”kaverikyytiä”! Joudut maksamaan siitä tuplahinnan. Emme tätä alkuun tienneet ja otimme kyydin rannalle, paluumatka mittarilla varustetussa taksissa olikin sitten puolet halvempaa.

Hotellin ikkunat hiukan pesun tarpeessa

Hotellihuoneemme sijaitsi heti ensimmäisessä kerroksessa, mutta liikenteen äänet eivät missään vaiheessa kuuluneet kuitenkaan sisälle. Harmi että ikkunat olivat sen verran likaiset, ettei maiseman kuvaaminen oikein onnistunut. Likaisuus johtuu kuitenkin hiekasta joka lentää ympäriinsä, eikä aina ehdi olla ikkunoita pesemässä. Huone oli sopivan kokoinen ja sänkyjen ympärillä mahtui hyvin liikkumaan. Meillä oli kummallakin noin 120 cm leveä sänky ja huone oli savuton. Yhdellä seinustalla oli vielä kaappi tallelokerolla, kirjoituspöytä, seinä tv ja vedenkeitin sekä jääkaappi jonka siivooja täytti ilmaisella pullotetulla vedellä joka päivä. Kylpyhuone oli myös tilava ja suihkulla varustettu. Laskutilaa olisi ehkä voinut olla hivenen enemmän. Kaksi naista kun matkustaa purnukoita ja purkkeja on aika lailla, eikä kaikille tuntunut olevan tilaa 😉

 

Aamiainen tarjoiltiin alakerrassa hotellin omassa ravintolassa ja se oli riittävä. Oli kasviksia, jogurtteja, muroja, mehuja, teetä ja kahvia, hedelmiä, erilaisia makeita pullia, pannukakkua ja päivittäin vaihtuvat lämminruokavaihtoehdot. Lämpimiä ruokia oli esimerkiksi kananmunat, munakokkeli, makkarat, lihapullat, papukastikkeet, jauhelihakastike, perunoita eri muodossa jne jne. Eli jokainen löytää varmasti jotakin. Olimme joka aamu sopivaan aikaan liikenteessä. Business vieraat olivat jo ehtineet aamupalansa syödä ja mennä konttoreille, mutta lepolomailijat eivät olleet kerenneet vielä vallata paikkaa, eli juuri täydelliseen aikaan siinä 8.30-9.00 pintaan 😉

www.ebookers.fi

Kaiken kaikkian hotellina hyvä, varsinkin jos sattuu vain tarvitsemaan yösijaa työmatkallaan (langaton nettikin kuului hintaan), mutta itse valitsen varmasti rantahotellin ensi kerralla, sen verran paljon teki mieli käydä altaassa uimassa kun aurinko paistoi, mutta tässä hotellissa sitä mahdollisuutta ei ole. Kokemuksena ei kuitenkaan pöllömpi 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply