Suomen suurin matkablogiyhteisö

Dubain suihkulähdeshow

Jos sattuu olemaan Dubai Mallissa niin kannattaa iltaisella varsinkin suunnata vielä ostoskeskuksen ulkopuolelle missä puolen tunnin välein alkaa upea suihkulähdeshow. Burj Khalifa järvellä suihkulähteet ampuvat vettä jopa 150 metrin korkeuteen kauniisti koreografoidusti musiikin tahtiin. Suihkulähde on 275 metriä pitkä ja siinä on viisi eri suuruista ympyrää. Sen on suunnitelleet samat, jotka ovat suunnitelleet Las Vegasin Bellagio hotellin suihkulähteet ja täytyy myöntää että suihkulähdeshow on hieno 🙂 Yli 6.600 WET superlamppua ja 25 väriprojektoria luovat mahtavan visuaalisen kokonaisuuden ja musiikkivalinnat ovat osuneet täydellisesti luomaan taianomaisen tunnelman. Satuimme tulemaan suihkulähteille juuri kun järvi alkoi kimaltelemaan ja pian kovaäänisistä kuului kaunista musiikkia. Kappale, jota soitettiin juuri meidän aikanamme oli kiinalainen ja koko hetki oli niin maaginen. Päätin, että seuraavan kerran kun menen Dubaihin, otan pöydän jostain ulkona olevasta ravintolasta, jotta saan nähdä tämän shown aitiopaikalta pariinkin otteeseen 🙂 Itse en videokuvannut tapahtumaa, mutta esimerkiksi YouTubesta löytyy pätkä missä soi sama kappale kuin meidän ollessa siellä. Sen voi kuunnella tästä.

Suihkulähde Burj Khalifasta kuvattuna

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply