Suomen suurin matkablogiyhteisö

Atlantis – vesiparatiisi

Aamulla otimme taksin ja suhautimme parissakymmenessä minuutissa palmusaaren kärkeen Atlantis vesipuistoon. Ostimme kombinaatiolipun sekä vesipuistoon että akvaarioon ja päätimme aloittaa päivämme vesipuistosta. Lähdimme heti alkuun pukuhuoneisiin, minne saimme jättää vaatteemme lukollisiin kaappeihin ja lähdimme hakemaan pyyhkeitä, mitkä piti lunastaa eri paikasta. Saatuamme jättikokoiset pyyhkeemme jätimme ne aurinkotuoleille ja suuntasimme ensimmäiseen torniin mikä näytti kivalta. Ylhäällä kyltissä luki ”high speed” niin rupesi pelottamaan ja vaihdoimme ”turvallisemmalta” tuntuvaan vesiliukumäkeen. Tämän nimessä oli haihin viittaavaa ja pyörittyämme aikamme pilkkopimeässä tunnelissa ympäri ympäri ympäri tulla tupsahdimme lasiseen tuubiin, joka oli akvaariossa sisällä ja ympärillä ui niin hai- kuin muitakin kaloja. Jännää oli 😀

Tästä rohkaistuina lähdimme kokeilemaan vesiliukumäkeä missä lupailtiin kovaa vauhtia. Alku oli kieltämättä vauhdikkaampaa, mutta sitten vauhti hidastui ja rupesimme kiertämään koko aluettä ympäri hitaasti. Hiukan viluhan siinä tuli ja hyppäsimme lopuksi kierroksen tehtyämme kyydistä.

Alueella on muutama ravintola ja menimme Barrakuda nimiseen vaihtoehtoon. Sisällä oli vielä eri ruokavaihtoehtoja ja niin tilasin täytetyn leipärullan ranskalaisilla ja kaverini kulhollisen riisiä ja kevätrullia. Molemmat oli järjettömän kokoisia ja ehkä jaksoimme puolet. Päätimme mennä rantaan sulattelemaan lounasta ja niin nukahdin rannalla oleville tuoleille. Jossain vaiheessa havahduin muutaman venäläisturistin äläköintiin ja rantaposeerauksiin. Oikeastaan ihan hyvä herätä ettei päässyt iho palamaan.

Atlantis vesipuistossa on monia vesiliukumäkiä ja lapsille tietenkin omansa. Lisäksi on vielä mahdollisuus uida delfiinien kanssa, opetella laitesukeltamista jne jne. Mahdollisuuksia riittää ja koko päivä menee helposti vain vesipuistossa leikkiessä 😀 Ja olisihan se hienoa asua alla olevan kuvan hotellissa ja nauttia vesipuistosta joka päivä niin halutessaan 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply