Suomen suurin matkablogiyhteisö

Shoppailua ja elämyksiä

Jos on rahaa mitä kuluttaa niin Dubaista löytyy lukematon määrä paikkoja minne rahaa voi syytää. Kauppoja on pilvin pimein ja vielä enemmän. Asuimme suhteellisen lähellä Dubai Mall ostoskeskusta ja se on niin iso ettei päivä sen koluamiseen millään riitä. Itse ehdimme vain raapaista pintaa kun emme pyhittäneet kokonaisia päiviä shoppailulle, mutta jo tämä pienikin shoppailuelämys oli vailla vertaansa. Ei niinkään hinnan suhteen, sillä hinnat eivät ole mitenkään Suomen hintoja alhaisemmat, mutta se elämys itsessään on kokemisen arvoinen. On kalliimpia kauppoja aina Laura Ashelystä Versaceen, mutta myös huokeampia kuten Desigual, GAP ja jopa H&M. Eikä tarjonta jää vain vaatteisiin, vaan löytyy esimerkiksi kodinsisustusta myös. Kävimme nopean kierroksen Potterybarnilla ja löytyihän sieltä vaikka mitä ihanaa, harmi vain ettei lentokoneessa oikein kätevästi sohvaryhmää saa mukaansa… 😉

Herkkupeppu kun olen, löytyi myös ihania herkkuja joka puolelta. Cheesecake Factorystä oli aivan pakko ostaa viipale suussasulavaa maapähkinäkakkua, Italialaisessa kahvilassa tuli maistettua Creme Brulee tyylistä kakkua ja olisihan saatavilla ollut myös Laduree macaroonseja, Magnolia Bakery kuppikakkuja ja muita ihanuuksia. Unohtamatta tietenkään  ihan ravintoloita tarjontoineen; oli ”perinteisiä” kuten Pizza Hut, McDonald’s, Subway jne, mutta myös paikallisempaa tarjontaa sekä muita kansainvälisiä keittiöitä. Useimmat ravintolat oli koottu yhteen niin sanottuihin Food Courteihin mistä sitten pystyi tilaamanaan mitä teki mieli ja istua yhteisillä ruokailualueilla jos vaikka kaveri halusi toisesta ravintolasta oman annoksensa.

 

Ostoskeskus ei rajoitu vain näihin ostos- ja herkutteluparatiiseihin, vaan nähtävää riittää muutenkin. Mahtavan kokoinen akvaario lukuisine kaloineen levittäytyy yhdessä päässä parin kerroksen verran ja jos ei kalojen katseleminen riitä pienen matkan päästä, voi akvaarioon ostaa myös lipun ja näin pääsee lähemmäs niitä katselemaan. Jos aavikon lämmössä rupeaa tekemään mieli luistella sekin onnistuu. Täysikokoinen luistinrata on hyvässä kunnossa ja luistimia voi vuokrata radan vierestä. Tietenkin on elokuvateatteriakin tarjolla jos lomallaan haluaa leffaa mennä katsomaan. Me emme tällä kertaa kokeilleet mitään näistä, sillä aika oli sen verran rajallinen, että päätimme keskittyä muihin aktiviteetteihin ja keskittyä Dubai Mall:issa vain shoppailuun.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Elina 27.1.2014 at 14:05

    Ihana blogi ja hyvin kirjoitettu. Pitääpä ruveta seuraamaan blogiasi 🙂

    • Reply maelle 27.1.2014 at 21:33

      Kiitoksia, kiva kuulla 🙂

    Leave a Reply