Suomen suurin matkablogiyhteisö

Luukku 8: Joulumarkkinat

Joka vuosi marraskuussa alan haluta mennä eri joulumarkkinoille. Alkuun mietin, että haluisin mennä jollekin saksalaiselle tai itävaltalaiselle joulumarkkinalle, vaikka Salzburgiin tai Frankfurtiin ja googlailin paljon eri kuvia eikä ollut kaukana etten varannut lentoja siltä istumalta. Mutta sitten ymmärsin etten oikeastaan ehdi. Muutto uuteen kotiin, jouluvalmistelut ja isännän lähtö pariksi kuukaudeksi Peruun, tekemistä ja valmistelemista siis aivan riittämiin. Mutta onneksi olen ehtinyt jo kokea edes Tallinnan joulumarkkinat pari viikonloppua sitten ja toiveissa on vielä ehtiä Porvoon sekä Helsingin markkinoille ennen joulua. Markkinoilla viimeistään tulee aina niin jouluinen tunnelma ja onhan se kiva päästä katsomaan mitä tänä vuonna on tarjolla. Itse asiassa itseäni ainakin eniten kiehtoo se tunnelma, mikä markkinoilla on. Kun olin pari vuotta sitten Edinburghissa siellä oli todella ihanat markkinat ja olisin viihtynyt siellä vaikka kuinka kauan. Sää oli kieltämättä hiukan viileä, mutta kuuman höyryävä joulujuoma lämmitti mukavasti. Viime vuonna sitten kävin muutamalla New Yorkin eri markkinalla ja niilläkin oli tunnelma katossa. Kokeilin muutamaa erikoisuutta sekä lämmikkeenä kuumaa omena siideriä, jota nytkin tekee kovasti mieli. Joulumarkkintunnelmiin!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply