Suomen suurin matkablogiyhteisö

Makumatkalla: Deli Rasoi

Kaverini halusi lähteä oikeutetusti juhlimaan uutta elämänvaihdettaan ja saavutuksiaan viime viikolla. Mietimme hetken minne sitä lähtisi ja tulimme siihen tulokseen ettei aina tarvitse lähteä kauas kokeillakseen jotain uutta, joten pysyttelimme Espoossa. Päätimme kokeilla Espoon Keskuksen Entressessä sijaitsevaa Intialaista ravintolaa Deli Rasoi. Olemme kumpikin olleet jo edellisessä elämässä lounasaikaan samassa tilassa sijaitseessa ravintolassa, mutta nyt paikalla on uusi ravintola ja päätimme kokeilla.

www.delirasoi.fi

Sisustus taitaa olla aika pitkälti samanlainen kuin jo edellisen ravintolan aikoihin, mutta miksi muuttaa toimivaa. Tuolit ovat mukavia ja paikka on oikein viihtyisä 1,5 kerroksessa. Tulimme aikaan jolloin paikalla ei ollut muita ja saimme ikkunapöydän. Ystäväni tilasi alkuun kermaisen jättikatkarapu-tomaattikeiton ja minä kasvissamosat. Keiton maku oli rikas ja täyteläinen eikä samosoissakaan ollut valittamista. Annokset olivat kauniisti esillelaitettuja sekä sopivan kokoisia. Jos jotain kritisoitavaa pitää olla, sanoisin että kasvissamosassa olisi voinut olla enemmän muutakin täytettä, nyt peruna oli hyvin dominoivassa asemassa joskaan ei ainoa täyte.

Tässä vaiheessa ravintolaan rupesi tulemaan muitakin, mutta saimme pääruoan kuitenkin myös nopeasti. Ystäväni tilasi tandoori-uunissa paistettuja katkarapuja kasvispedillä. Lisukkeina riisiä sekä naanleipää. Itse valitsin annokseni kasvisruokapuolelta. Mielestäni intialiset ravintolat tarjoavat monta kertaa erittäin hyviä kasvisvaihtoehtoja ja harmittelen aina että monien muiden maiden keittiöstä nämä vaihtoehdot joko puuttuvat tai ovat suppeita tai mauttomia. Valitsin siis paistettua kotijuustoa jogurtti-kerma-curry kastikkeessa. Herneitä kun vielä olisi lisätty annokseen olisi se ollut täydellinen 😉 Mutta oli maku tässäkin kohdillaan. Lisukkeina tuli järjetön kuppi riisiä sekä naanleipää. Jaksoin ehkä puolet riisistä ja pari palaa naanleipää, mutta kaikki soossi meni 🙂

Mahat olivat aivan täynnä joten jälkiruoalle ei millään enää ollut tilaa. Muuten olisin varmasti kokeillut tuorejuustopalloja siirappikastikkeessa. Täytyy säästää se toiseen kertaan. Mutta kaiken kaikkiaan olimme tyytyväisiä illalliseemme. Lounasaikaan on varmasti tyypillinen buffetpöytä (sillä näimme nurkassa buffet altaat), mutta illallisvaihtoehtona toimii ainakin hyvin. Aina ei tarvitse lähteä kauas, vaan onneksi myös lähellä on hyviä vaihtoehtoja 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply