Suomen suurin matkablogiyhteisö

Dansa hela natten…

Pääsin lähtemään töistä vähän aikaisemmin ja suunnattiin kohti Olympiaterminaalia. Laivan lähtöön oli sellainen vajaa tunti aikaa, eikä jonoja ollut enää ollenkaan vaan saimme hyttimme avaimen heti ja pääsimme nousemaan laivaan. Hytti oli 8 kerroksessa laivan takaosassa niin näimme ikkunasta myös vähän merta vaikka ikkuna olikin Promenade käytävälle päin. Viereisessä hytissä oli jo bileet pystyssä ja ehdin jo miettiä miten sitä saa nukuttua jos naapurit bilettää läpi yön. Isäntä lähti juhlistamaan mini lomaa alakerran pubiin kun itse otin vielä pikasuihkun ennen kuin läksin mukaan. Ilmoinen trubaduuri soitteli ikivihreitä säveliä ja laulettiin siinä sitten drinksu kädessä mukana ja katseltiin kuinka laiva irtautui satamasta. Kertakaikkisen ihana sää ja aurinko paistoi kivasti Helsingin yllä kun teimme pienen kävelykierroksen kannella.

Rupesimme miettimään minne mennä syömään ja vaikka manasin sitä buffettia jo aikasemmin niin eikö me menty kuitenkin sinne. Nyt sentään oli ruokaa eri laatuja ihan riittämiin, mutta muistin taas miksei buffettiin kannata mennä. Alkupalat oli oikeastaan ihan ok, muttei mitään huippua ja maistelin niin kala- kuin liharuokia. Siirryin seuraavaksi sushiin, mutta tämä oli kaikista kamalin. Niin kuivaa kökköä en ole koskaan syönyt! Pääruokana oli paria eri lihalaatua, kasviksia, perunaa, röstiä ja erilaisia kastikkeita. Ihan perusruokaa, ei mitään ihanaa gourmeeta, mutten toisaalta sellaista odottanutkaan. Jälkiruokana oli sekä juustoja että makeita herkkuja ja nämä olivat onnistuneemmasta päästä. Ruokajuomana oli hanaviiniä, mitä vieroksun kovasti sekä limpparia. Mutta nälkä lähti kyllä ja lähdimme katsomaan Promenaden tarjontaa.

Vaatekaupasta tarttui mukaan valkoinen tarjouksessa oleva villapaita sekä Seiska. Isännän viettäessä hetken siestaa istuin itse ulkona kannella auringossa juorulehti kädessä nautiskellen meri-ilmasta. Seiskakin loppui aikanaan joten suuntasin takaisin sisälle ja kävin ostamassa drinksun ja parkkeerasin Black Jack pöytään pelaamaan. Sain hetken pelata ihan itsekseni, mutta pian pari muutakin löysi pöydän ja tuli mukaan. Olin 10€ voitolla kun päätin lopettaa ja menin herättämään isäntää. Palattiin takaisin keulassa sijaitsevaan Atlantis Palaceen midnight showta varten ja katsoimme tanssiesitystä. Olin tilannut drinkin missä koreili loisteputki ja pari tyttöä tuli ujoina kysymään saisivatko he sen kun se loistaa niin kivasti 🙂 Muistan ajan jolloin itsellänikin oli ranne täynnä näitä tuubeja ja kilpailtiin veljen kanssa kummalla on enemmän 😉

Seuraavaksi lähdettiin ylös 13-kerroksen tanssilattialle vetämään jalalla koreasti. Tai koreasti ja koreasti, kovaa teknojyskytystähän se oli, mutta me veteraanit olimme mukana menossa. Tapasimme toisen pariskunnan, jonka kanssa juttu luisti loppuajan niin hyvin ulkona terassilla, että kello olikin yli 4 aamulla ja baari sulkeutui. Se siitä rentouttavasta unesta… 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply kthetraveller 26.8.2013 at 18:54

    Yhdyn sanomaasi tuosta buffetista. Me kartamme sitä kaikin voimin, sillä buffet, ruoka siellä ja ne jonot ei vaan ole meidän juttu. Syömmekin Siljalla yleensä Bistro Maximessa tai El Capitánissa ja Viking Linellä Food Gardenissa.

    • Reply maelle 26.8.2013 at 22:03

      Joo, ajattelin antaa buffetille tämän mahdollisuuden, mutta niin se vaan on, että ruoka on muissa ravintoloissa parempi ja saa nauttia ravintolaillasta enemmän kun puolet ajasta ei mene jonottamiseen… 🙂

    Leave a Reply