Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kellareita, kirkontorneja ja marsipaania

Aamupalan jälkeen pakkasin kassini ja suuntasin kohti Hampurin juna-asemaa sillä kyytini Lübeckiin lähti sieltä. Matka meni verkkaisesti ja pian olinkin jo kirjautumassa sisään pienen pieneen joenranta hotelliin, jonka nimen onnistuneesti olen unohtanut. Olen käynyt Lübeckissä pari kertaa lapsuudessa ja päällimmäisenä mieleen on jäänyt marsipaani, eikä se siitä miksikään ole muuttunut.

Nyt suuntasin kuitenkin ensimmäiseksi Rathauskelleriin syömään kunnon wiener schnitzelin ranskalaisilla. Jami! Paikka on hämyisä ja oikein viihtyisä ja sain istua loossissa omassa pikku maailmassani.

 

 

 

Ruoan jälkeen olikin sitten hyvin aikaa mennä jokiristeilylle ja nautin niin kauniista säästä kuin maisemista. Risteilyllä kun oli näki kaupungin siluetissa kauniisti kaikki hienot kirkontornit ja muut rakennukset.

Kakkuhammasta rupesi kolottamaan kovin ja lähdin kävelemään kohti Niederegger Marzipan kauppaa ja kahvilaa. Voi sitä valikoiman määrää erilaisia marsipaani koristeita ja herkkuja! Istahdin kahvilan puolelle ja tilasin teetä ja marsipaani-suklaakakkupalan. Törkeän hyvää! Olin niin innoissani marsipaani teestä vielä että ostin sitä sekä marsipaanikarkkeja tuliaisiksi kotiin. Päätin ostaa vielä tiskiltä yhden mansikka-marsipaani leivoksen mukaan hotellille jos vaikka tulisi ”nälkä” myöhemmin 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply