Suomen suurin matkablogiyhteisö

Eilen Musetti

Sää oli upea, fiilis mitä parhain ja show mahtava, Muse pisti eilen todellakin parastaan! Bändi jätti turhat löpinät sikseen ja keskittyi olennaiseen, mahtavan shown luomiseen ja biisien esittämiseen. Yleisö sai sen mitä tuli hakemaan ja enemmän. Yksi elämäni parhaimmista keikoista.

Keikka alkoi odotetusti hiukan myöhässä, mutta kun ”savupiiput” rupesivat puskemaan tulta oli kaikki heti mukana juhlissa. Hetken ehdin pelätä, että lintu lentäisi juuri kuin tuli syöksyy Helsingin taivaalle, mutta onneksi vältyttiin grillatuista lokeista 😉

Bändi soitti kaikki parhaat biisit ja kun hehkulamppu leijui ihmismassan päällä, oli tunnelma taijanomainen. Superlatiivit eivät riitä kuvailemaan kaikkea… kun bändi seuraavan kerran tulee Suomeen, kannattaa itse mennä paikan päälle kokemaan, he tarjoavat loppuun ajatellun näyttävän shown, jossa musiikki on kuitenkin pääasiassa.

 

 

En ole vielä oppinut, miten linkitetään youtubesta koko video tänne, mutta muutama helmi löytyy linkkien takaa: Starlight, Madness, Undisclosed desires, Uprising

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply