Suomen suurin matkablogiyhteisö

Prinsessana Mustion linnan puutarhassa

Pellot kellersivät voimakkaina kun ajoimme kohti Mustion linnaa. Tänne olen halunnut jo kauan ja nyt tuli tilaisuus käydä, tosin hyvin pikaisella visiitillä. Käynnissä oli kesäteatteri Nelinpeli, mutta siihen ei ollut lippuja vaan kävelimme ympäri linnan puutarhaa. Todella kaunis paikka, missä sielu ja silmä lepää. Olisi ollut kiva jäädä syömään ravintolaan, mutta Simba oli mukana niin ajattelimme, että emme voineet. Jälkeenpäin sain kuulla, että olisimme sittenkin voineet syödä ravintolassa, Simba mukaan lukien. Paikka kuitenkin näytti viihtyisältä ja päätin, että palaan tänne uudestaan. Nyt aikaa oli valitettavasti rajallisesti, enkä ehtinyt edes opastetulle kierrokselle linnaan. Ehdottomasti korjattava tämä tilanne vielä tänä kesänä ja tultava niin kierrokselle ja syömään ainakin jos ei ihan yöksi jopa linnaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply