Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viimeinen grillaus polttikin kunnolla

Viimeiselle lomapäivälle emme olleet suunnitelleet mitään. Aamupalan jälkeen suuntasimme suoraan rannalle ja levittäydyimme aurinkotuoleille. Kävimme uimassa aina välillä ja muuten makoilimme auringon alla paahtautumussa. Jossain vaiheessa taisin jopa nukahtaa sillä säpsähdin hereille ja mietin mitä kello on. Söimme jätskit rannalla ja kävimme vielä viimeisen kerran uimassa ennen kuin päätimme käydä huoneessa suihkussa ja pakata laukut. Suihkussa se sitten näkyi. Olin aivan punainen ja reisissä oli kirkuvan punaisia läiskiä. Olin polttanut itseni kun unohdin sen aurinkorasvan. Joka paikkaan sattui ja kuumotti pahasti. Laitoin rasvaa, mutta mikään ei auttanut.

 

Puin väljän mekon päälle kun lähdimme viimeiselle Rhodoksen vanhankaupungin kierrokselle sillä kaikki housut kiristivät ja sattuivat vietävästi. Olimme ajatelleet syödä yhdellä vanhankaupungin katoilla, mutta aurinko paistoi sinne suoraan enkä millään olisi voinut istua auringossa enää sekuntiakaan. Käsivarsia ja sääriäkin kuumotti ja loisti punaisuuttaaan. Suuntasimme siis toiseen ravintolaan, myöskin katolla, mutta onneksi siellä oli varjot!

Ylhäältä näki merelle asti ja satamassa oli juuri lähdössä suuri risteilijä. Mietimme hetken, kuinka mukavaa olisi joskus mennä risteilylle sellaisella laivalla, mutta kohteesta jäi hiukan keskustelemisen varaa. Mies mietti Atlantin ylitystä kun itse haluisin mennä Alaskaan… Noh, ei kuitenkaan ajankohtaista nyt…

Tilasimme alkuun fetaa uunissa ja kasvispataa sekä leipää. Kaikki oli todella hyvää ja maukasta. Vähän niin kuin kotiruokaa, josta tulee hyvälle mielelle 🙂 Pääruoaksi eteemme kannettiin suuri sekalainen kalalautanen. Oli rapuja, mustekalaa, simpukoita, perunaa, salaattia jne jne. Sekin oli oikein hyvää joskin hiukan sotkuista puuhaa.

Päätimme jättää jälkkärit syömättä ja suuntasimme viimeisen kerran drinksuille ja viimeisille ostoksille. Isännän päässä oli nyt myös päätös syntynyt siitä mustavalkoisesta taulusta ja hän osti sen kotiin. Tyytyväisenä ostokseensa hän sitten kanneskeli sitä loppuillan. Seuraavana päivänä olikin minun vuoro kantaa taulua passintarkastuksen läpi ja koneeseen kun se ei sitten mahtunutkaan raameineen matkalaukkun 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply