Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reippailua, shoppailua ja löhöilyä

Lähdimme heti aamulla reippailemaan ryhmäliikuntatunneille. Ensin koko kroppa liikuntaa ja heti perään kohdennettua vatsa-peppu liikuntaa. Kyllä tuli hiki! Suoraan suihkuun ja aamupalalle. Siivooja yllättyi hiukan kun olimmekin huoneessa, mutta siivoili siinä iloisesti lauleskellen meidän ympäriltä. Aurinkorasvaa taas päälle ja suuntasimme uima-altaalle makoilemaan hetkeksi. Jumppa-ohjaaja Andreas veti vielä vesijumppaa, mutta siihen en enää millään jaksanut osallistua vaan makoilin puoliksi varjossa ja tyydyin katselemaan menoa.

Puolenpäivän jälkeen menimme takaisin bungalowiimme tekemään ruokaa eilen ostetuista raaka-aineista. Spaghetti frutti di marea olikin sitten lounaaksi patiolla ja mietimme samalla mitä tekisimme lounaan jälkeen. Päätimme ottaa bussin Rhodoksen kaupunkiin ja niin me myös teimme. Suuntasimme suoraan satamaan ja menimme jälkkärille satamakahvilaan. Tilasimme jäätelöä mansikoilla ja kermalla sekä mansikkaleivoksen. Ihan ok, ei mikään yllätyksellinen makuuelämys 🙂 Kävelimme toisesta kohdasta sisään vanhaan kaupunkiin ja rupesimme taas käymään läpi kauppoja. Löysimme kaupan, jossa myytiin oliivista tehtyjä tuotteita ja ostin after sun voiteen. Huomasin myös isoja pusseja mausteita ja ostin kotiin viemisiksi muutaman. Samalla ostimme myös Loukumi makeisia ja baklavaa kotiin. Itse en oikein välitä loukumista, se on aivan liian makeaa (en myöskään tykkää marmeladikarkeista samasta syystä) mutta baklava käy pienissä määrissä. Ostimme myös pari paitaa, sandaalit, kynttilöitä sekä kynttilälyhdyn ja nyt harmittelen kotona etten ostanut useampia!

Kun tulimme takaisin Ixiaan menimme vielä hotellin alueella olevaan baariin drinksuille. Nimi on jo unohtunut, mutta valitsemani drinkki oli todella hyvä, siinä taisi olla Kahlua, Bailey’siä ja banaania. Nami!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply