Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sunprime Miramare Hotel

”Jackie Kennedy on asunut tässä hotellissa” lause sen sinetöi. Näin sieluni silmin mustavalkoisena filminä miten kauniit, kuuluisat ja rikkaat nauttivat elämästä rannalla kauniissa miljöössä. Todellisuus Sunprime Miramare hotellista värillisenä oli jotain vielä kauniimpaa. Turkoosi meri, valkoiseksi kalkitut bungalowit, pinkit bouganvillet, palmut huojumassa siellä täällä ja pimeän tullen kauniit lyhdyt luomassa romanttista tunnelmaa. Upeaa! Heti vastaanottoa vastapäätä oli kaunis keinotekoinen turkoosi laguuni sekä baari että ravintola. Näkymä tästä merelle oli todella kaunis ja iltasellakin oli mukava istua sohvaryhmissä drinksu kädessä ja vain nauttia joutilaisuudesta.

Koko alue oli noin kilometrin pituinen ja toisessa päässä oli suuri uima-allasalue aurinkotuoleineen. Tässä kelpasi lötkötellä auringossa ja kun teki mieli rentoutua, ruotsalaiset hierojat spa tilaoissa tarjosivat erilaisia hierontoja. Kokeilimme parihierontaa kerran ja ne kyllä oli todella rentouttavat 25 minuuttia, aivan liian lyhyt aika tosin! Menvämmälle tuulelle kun sattuu, tarjosi SATS koulutetut ohjaajat erilaisia urheilutunteja vesijumpasta joogaan ja lihaskuntoharjoituksiin. Myös omatoimiset saivat rehkiä salilla, joka oli aika kattava ja mukavasti ilmastoitu. Reippaina kokeilimme yhtenä päivänä vesijumppaa kun Andreas veti parastaan ja altaaseen löysi tiensä todella moni jumppaaja. Toisena päivänä kävimme tuplatunnilla ensin kokovartalao jumpassa ja heti perään Core-tunti. Mutta jottei meno mene liian suorittamiseksi, oli uima-altaan vieressä myös baari/lounaspaikka 🙂

Hotellilla oli oma ranta, joskin se oli aika pieni ja kivinen. Merivesi kuitenkin oli mukavan tuntuista ja aallot löivät kepeästi rantaan. Pieni tuulenvire kevensi myös muuten kuumaa ilmaa leppoisasti. Ympäri aluetta on ripoteltu bungaloweja ja meidän sattui sijaitsemaan uima-altaasta katsottuna aivan toisessa päässä, mutta täällä oli mielestäni mukavan rauhallista ja patiolta näki vehreää puutarhaa, kukkapuita ja turkoosin meren.

Sisustus oli myös mieleiseni. Mukava sohva ja ihana tuoli olohuoneessa. Mietin jo mistä löytäisin samanlaisen pöydän kotiin, sen verran kaunis ja linjakas oli. Nurkassa oli pieni keittiö kaikella tarpeellisella varustettuna ja heti kulman takana wc. Makuhuone oli oma huoneensa ja sängyt mukavia, ei liian pehmeitä eikä liian kovia, vaan juuri sopivat. Kun tulimme hotelliin, oli meille laitettu paikallista viiniä ja kaksi lasia valmiiksi olohuoneen pöydälle odottamaan. Joimme pullollisen yhtenä iltana ulkona patiolla samalla kun pelasimme yatzia ja korttia. Oli vieä pakko ostaa pari pulloa kotiin mukaan 🙂


Hotelli on aika lailla täydellinen rentoutumiseen ja sijaitsee Rhodoksen kaupungin ulkopuolella. Tämän voi nähdä niin hyvässä mielessä kuin huonossakin. Hyvää on, että alue on rauhallinen ja rentoutuminen aika lailla taattu. Mutta jos vähän enemmän haluaa shoppailla tai katsella nähtävyyksiä on otettava bussi tai taksi kaupunkiin. Kaikki riippuu siitä mitä lomalta haluaa 😉 Itse voisin kuitenkin kyllä mennä kyseiseen hotellin ihan koska vaan uudestaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anonyymi 21.7.2015 at 06:34

    Thank you!

  • Leave a Reply