Suomen suurin matkablogiyhteisö

Nopeaa nopeampi visiitti Bristoliin

Seuraavana aamuna suuntasimme Bristolin kaupunkiin roasted brunssille. Se oli elämäni ensimmäinen roasted ateria brittityyliin ja vaikka aluksi olinkin hyvin epäluuloinen muutamia ruokia kohtaa, oli se todella hyvää. Kaveri valitsi mukavan siistin pubin minne suuntasimme ja saimme reippaan kokoiset annokset eteemme. Hyvää oli! Siitä jatkoimme eteenpäin ja kaveri kertoi ja näytti paikkoja kotikaupungissaan. Täytyy myöntää, että sillalta oli hienot maisemat…

Löysin muutaman aivan ihanan sisustuskaupan myös ja olihan niihin päästävä koluamaan. Tyyli oli jotenkin niin perienglantilainen että  se kukkapöytäliina oli ehdottomasti saatava. Nyt kotona joka kerta kun laitan sen pöytään, tunnen että pitäisi tarjota teetä ja sconesseja 😉

Kun olimme kerran ajoissa liikenteessä lähdimme vielä käymään itämaistyylisessä kahvilassa elämäni ensimmäisellä clotted cream elämyksellä. Ne ovatkin jääneet elämäni parhaimmiksi myös. Ihanat lämpimät sconesit, maukasta clotted creamiä, mansikkahilloa sattumien kera ja päälle jasmini teetä. Oi että! Vieläkin kun muistelen rupeaa kuola valumaan!

Seuraavana aamuna oli sitten aikainen herätys juna-asemalle ja takaisin Lontooseen. Vaikka tämä olikin tällainen pikavisiitti, oli se oikein mieluisa ja antoisa 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply