Suomen suurin matkablogiyhteisö

Nerjan kaupunki

Nerjan keskustaan oli hotellilta lyhyehkö matka. Pari kertaa otimme taksin, mutta kävelimme sen myös pariin otteeseen. Keskusta oli tyypillinen Espanjalainen pikku kaupunki, oli kauppoja, tori, kirkko ja ravintoloita. Aivan päädyssä on upea kieleke, mistä näkee esimerkiksi auringonlaskun kauniisti.

 

Lähettyvillä on myös paljon ravintoloita, joista saa tapaksia, paellaa tai muita upeita merenantimia. Kävin myös muutamassa paikallisessa käsityökaupassa. Yhdessä valmistettiin mielestäni upeita lasisia koruja ja kuolattuani niiden perään lähes viikon, menin ja ostin yhden viimeisenä päivänä. Valitsin mustapohjaisen pyöreän korun, missä on hopealla tatuointimainen aurinko. Se oli vähän hintavampi, mutta eipä pitäisi tulla heti toista samanlaista vastaan täällä Pohjolassa. Lisäksi ostin vaatesuunnitelijalta paidan, joka oli kerrostettu ja rintaan oli ommeltu koristeita. Täytyy myöntää ettei sitä hirveästi ole tullut käytettyä, mutta pidän siitä edelleen paljon. Se ei vain sovi ihan joka päivään, vaan enemmänkin juuri kesään ja ranta-alueille 🙂

Kamerani sanoi täällä myös sopimuksensa irti ja sain tyytyä porukoiden ottamiin kuviin loppuajan. Olisi kameroitakin ollut myytävänä ja mietin sitä hetken kun oli hintatasokin meidän kauppoihin verrattuna halvempi, mutta sitten tulin ajatelleekseni takuuta ja päätin odottaa kotiin asti…

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply