Suomen suurin matkablogiyhteisö

Marinas de Nerja – Nerja

Kun puhutaan Espanjan etelärannikosta Costa del Sol:ista tulee automaattisessti mieleen Torremolinos, Marbella, Fuengirola etc. Mutta aivan vieressä sijaitsee viehättävä pienempi alue nimeltä Nerja. Hotellimme Marinas de Nerja ei sijainnut aivan keskustassa vaan hiukan ulkopuolella, mutta hotellialueella oli kaikki mitä kaivata saattoi. Oli ravintolaa, spa kylpylää hierontoineen ja aivan upea allasalue. Lisäksi meri kimalteli kauniina suoraan edessämme. Olin liikenteessä vanhempieni kanssa ja meillä oli mukavan tilava apartementos huone, eli keittiönurkkaus/olohuoneyhdistelmä ja kaksi makuuhuonetta. Parveke oli itään päin, joten iltasella sielä oli mukava istua kun ei ollut liian kuuma. Jos halusi, olisi voinut myös ostaa all-inclusive loman, mutta pidän itse mahdollisuudesta valita erilaisia paikallisia ravintoloita ja kokeilla heidän erikoisuuksia, joten meillä ei all-inclusiveä ollut. Aamupala kuului huoneen hintaan, joten se tuli haettua suuresta buffetista.

Allas oli suuri ja aina mahtui mukaan uimaan. Altaan luona oli myös allasbaari, mistä sai snacksejä, lämpimiä leipiä, juomia jne. Koska meri oli niin lähellä tuli sieltä kevyt vilvoittava tuuli, eikä ollut liian kuuma maata aurinkotuoleilla. Kyllä siinä sai rusketusta kivasti parannella viikon 😉

Hotellilla oli oma spa osasto, missä oli niin tavallinen suomalainen sauna (tosin lämmintä oli vain sellaiset 50 astetta) ja turkkilainen sauna. Spa:ssa oli myös pari allasta, toinen missä oli viielämpää vettä ja kivet pohjassa, jotka hoitivat jalkapohjia. Toinen allas oli suurempi ja sielä oli vedenalaisia lähteitä, jotka hieroi mukavasti. Spa:n yhteydessä oli myös hierontahuoneita ja kävinkin ottamassa ihanan hieronnan ennen kuin selkä paloi 😉 Loppulomasta vielä manikyyri ja niin sormet olivat myös kauniit 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply