Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sofitel – Budapest

Sain täysin vapaat kädet valita kaverille ja minulle hotelli Budapestissä ja tutkiskelin karttoja aikani ennen kuin päädyin Sofitel Chain Bridge Budapest hotelliin. Emme olleet montaa yötä perillä, mutta ei se hotelli kuitenkaan paljoa maksanut. Rahalle sai kuitenkin kyllä vastinetta! Vastaanotto toivotti oikein paljon tervetulleeksi ja saimme huoneen kolmannesta kerroksesta. Otimme maisemahissit ylös ja matkalla näki koko avaran aulan. Hotelli on ”avonainen” keskeltä, ylhäällä on vain lasikatto ja huoneet ovat neliössä ympärillä jättäen koko tilan hyvin ilmavaksi. Ilmavuutta lisää vielä lentokone, joka on kiinnitetty kattoon!

Alhaalla on lisäksi aamupala alue, mutta koska aamupala ei meillä kuulunut hintaan, kokeilimme sitä vain kerran. Äärettömän hyvää se kuitenkin oli shampanjoineen, mutta myös hintavaa. Valikoima kuitenkin oli hyvä tavallisista leivistä, leikkeleistä ja juustoista aina kokin paikan päällä valmistamaan omelettiin lemppari täytteillä tietenkin. Jälkkäriksi sitten hedelmiä, kakkuja tai praliinejä.

Alakerrassa oli myös flyygeli sekä pieni ”suklaabaari”, missä oli toinen toistaan ihanempia leivonnaisia ja suklaa praliineja myynnissä. Iltasella oli live pianomusiikkia suklaata mutustaessa. Hotellin sivulla oli myös ravintola, mutta sitä emme tulleet kokeilleeksi, aikaa ei vain ollut tarpeeksi.

Itse huone, oli myös tilava ja saimme omat 140 cm leveät sängyt. Näkymä oli Budapestin tunnetuimman nähtävyyden suuntaan, eli upealle sillalle ja vanhaan kaupunkiin päin. Olimme aika rajalla, joten toiseen suuntaan näkyi viereisen talon seinä. Pitää vain katsoa oikeaan suuntaan 😉

Ensimmäisessä kerroksessa oli hotellivieraille uima-allas sekä pari saunaa. Kävimme parina iltana rentoutumassa sielä ja kerran kokeilimme ihanaa hierontaa tilassa, aivan altaan vieressä. Oi sitä ihanuutta! En muista koska olisin ollut yhtä rentoutunut ja hyvin hierottu. Tila oli lämmin ja mukava eikä hieroja pistänyt käyttämään kertakäyttöisiä yhden koon alkkareita vaan saatiin maata suurien froteepyyhkeiden hellässä huomassa 😉 Eikä tarvinnut pelätä tirkistelyä tai epämukavuutta, hieroja oli hyvin hienotunteinen  ja levitti aina pyyhkeen eteen kun kääntyi.

Sijaintikin oli loistava, juuri Budan ja Pestin rajalla lähellä oikeastaan kaikkea mitä toivota saattoi. Eipä sen puoleen, liikenneyhteydet joka suuntaan toimi hyvin ja niin bussipysäkille, kuin jokiristeilyllekin oli aivan vieressä. Erinomainen hotelli!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply