Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotel Roosevelt – New York

Kun  kolme aikuista henkilöä lähtee matkalle ajatuksena löytää yksi hotellihuone minne kaikki mahtuu, niin ettei kenenkään tarvitse nukkua lattialla, voi muutamia haasteita tulla vastaan. Varsinkin kun kohde on New York. Kukaan meistä ei halunnut nukkua sohvalla tai lisävuoteella ja monessa paikassa missä on merkintä että jopa neljä henkilöä mahtuisi huoneeseen on laskettu, että kaksi aikuista nukkuu samassa queen size kokoisessa sängyssä. No, eihän siitä tarvitse ottaa stressiä, mutta mietimme kuitenkin aikamme miten toteutamme tämän. Vielä hotellissa, joka olisi mahdollisimman keskeisellä paikalla jonkun metrolinjan vieressä sopivaan hintaan. Viimein löytyi Hotel Roosevelt aika läheltä Grand Centralia ja sen metropysäkkiä.

Oli kesäkuuma kun tulimme New Yorkiin ja sisälle hotelliin päästyämme ihana vilvoittava ilmastointi otti mukavasti vastaan. Heti sisäänkäynnin jälkeen on muutama rappunen, mutta liikuntaesteinenkin pääsee liikkumaan sillä kulman takana on hissejä. Mahtava aula avautuu kattokruunuineen, sohvaryhmineen ja kukka-asetelmineen. Aulan toisessa päädyssä on vastaanotto ja sisäänkirjautumisen jälkeen laukut odottavat jo huoneessa ja laukkujen tuoja kertoo huoneen mukavuuksista. Tuntuu niin hassulta vielä sujauttaa kiitos tippi käteen tämän jälkeen 😉

 

Huone oli suuri ja tarvittaessa sen olisi voinut yhdisttä perhehuoneeksi viereisen huoneen kanssa. Kaksi 140cm leveää pehmeää sänkyä oli pedattu kutsuvasti ja ikkunoita oli kahteen eri suuntaan. Tosin näkymä oli kummassakin tapauksessa naapuritaloihin eikä huikeasta maisemasta ollut tietoakaan vaikka olimmekin aika korkealla. Mutta katolla oli kaunis terassi mistä pystyi ihailemaan maisemaa ja varsinkin iltadrinkillä paikka oli ihana.

Hotelli oli kokonaisuudessaan oikein mukava ja ihan hyvällä paikallakin ei ihan suurimmassa ihmisvilinässä, muttei kaukanakaan. Palvelu oli ystävällistä ja tehokasta joten voin suositella paikkaa New Yorkiin matkaavalle.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply