Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ashburn House – Fort William

Viimeinen b&b Scotlannissa oli pienessä ihanassa kylässä nimeltään Fort William. Tämä paikka tuotti eniten mietintää. Tavallaan halusin olla keskustassa, mutta tavallaan upea luonto houkutti olemaan vähän kauempana. Päädyin lopulta parisataa metriä keskustan ulkopuolella sijaitsevaan Ashburn Houseen sen upean sijainnin takia. Heti taloa vastapäätä avautui upea lahti jonka toisella puolella vuoret kohosivat vehreinä. Aivan rannan tuntumassa oli myös kaunis puutarha kukkineen, penkkeineen ja nurmikkoineen. Itse talo oli upea valkoinen ilmestys hienosti hoidetulla pihalla. Huoneeni oli alakerrassa ja harmitti vietävästi etten saanut huonetta, josta olisi näkymä vuorille vaan näin parkkialueen.

Huone tosin oli mitä mukavin ja kivasti sisustettu, oli jopa oma wc suihkulla. Sänky oli 140 cm leveä pehmeä oikea kuningatar sänky ja seinällä oli taulu tv. Ikkunan alla pöydällä oli vielä teekeitin sekä keksejä, joita sai lisää sitä mukaa kun niitä naposteli. Suoraan huonettani vastapäätä oli valoisa aamupalahuone, jossa oli numeroidut pöydät. Aamupala piti varata edellisenä iltana täyttäen lomaketta ja jättäen sen emännälle tai isännälle. Ensin mietin onko se hyvä ratkaisu, mutta aamupala oli ihanan tuoretta, upea esillepano ja todella hyvää! Aamupalahuoneen toisella puolella oli vielä olohuone mukavine nahkatuoleineen ja kirjoja sai lainata jos mieli teki. Todella mukava elämys mukavine omistajineen, vaikkakin vähän kalliimmasta päästä olikin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply