Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ardconnel House – Inverness

Skotlannin reissun toinen b&b oli Ardconnel House Invernessissä. Olin kotona googlaillut eri vaihtoehtoja ja kartan mukaan tämä oli loistavassa paikassa. Kartta ei vain kertonut, että päästäkseen talolle keskustastapäin oli kavuttava tuhottomasti rappusia. Kun ensimmäisen kerran tulin portaiden luo oli kapuaminen hidasta ja tuskaisaa painava rinkka selässä. Huomattavasti helpompaa oli jo myöhemmin ilman rinkan tuomaa lisäpainoa. Mutta kokemus Ardconnel Housesa oli niin loistava, että nuo portaat eivät haitanneet yhtään, päinvastoin, sai vähän extra kuntoilua 😉

 

Talon edustalla oli pieni soma kivinen puutarha kukkineen ja penkillä olisi voinut istua viettämässä päivää myös. Katu oli rauhallinen ja vaikka huoneeni ikkuna olikin kadulle päin, ei autojen äänet kantautuneet sisälle ollenkaan. Ensimmäisessä kerroksessa oli ruokailuhuone, jonne aamupala katettiin. Sain taas oman numeroidun pöydän aivan aamiaispöydän vierestä. Lisäksi listalta sai tilata puuroa, munakasta, haggista, kalaa, makkaroita, leipää jne jne. Maistoin eri vaihtoehtoja eri aamuina ja kaikki olivat loistavia!

 

Huoneeni sijaitsi toisessa kerroksessa olohuoneen vieressä. Huoneeseen kuului oma WC, joka oli käytävän toisella puolella. Se oli sellainen kylpyhuone, jonka itse haluaisin myös. Valoisa, ilmava ja viihtyisä. Sielä oli ikkuna takapihalle päin, mutta lasi oli maitolasia enkä päässyt katsomaan maisemaa, toisaalta, eipähän kukaan myöskään päässyt tiirailemaan minua vessassa 😉 Ikkunalaudalla oli kahta eri kylpyvaahtoa, shampoita ja saippuoita. Toisessa kulmassa oli suihkukoppi ja toisessa päässä kylpyamme. Koska olin viikon Invernessissä oli helppo pestä pyykkiä ammeessa ja kuivattaa niitä omassa kylpyhuoneessa kun tiesi ettei sinne muut asukkaat pääse. Huoneeni puolestaan oli saman kokoinen kuin kylpyhuone, mutta ihanan kodikas ja viihtyisä. Oli pieni taulutelevisio, kirjoituspöytä, teen keitin ja tuoreita keksejä joka päivä, vaatekaappi sekä laatikosto. Sänky oli kapea 80 cm mutta oikein mukava. Isompi sänky olisi tukkinut koko huoneen… Ihana talo, hyvällä paikalla ja mahtavat ihmiset, suosittelen ehdottomasti!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply