Suomen suurin matkablogiyhteisö

Lontoon sydän

Mielestäni on hienoa, että suurkaupungeissakin mietitään viheralueita ja panostetaan niiden hoitamiseen. Kun haluaa pienen hengähdystauon Lontoon ihmisvilinästä kannattaa suunnata Hyde Parkiin. Et tietenkään ole aivan yksin täälläkään, mutta on mukava viettää aikaa vaikka aurinkoisena sunnuntaina piknikin parissa, lueskellen kirjaa, pelaten pelejä, kävellä ympäri puistoa, mistä ikinä pitääkin. Olen nähnyt ihmisiä ratsastamassa puistossa ja olisi kiva kokeilla myös tätä. Viimeeksi se jäi, kun en ole millään muotoa tuttu hevosten kanssa ja jännitti sitten mennä yksin, kaveri pitäisi saada mukaan 😉 Mutta tosiaan, puistossa on vaikka mitä tekemistä ja puitteet ovat mitä mukavimmat.

Oli lämmin aurinkoinen lauantai kun viime kerran kävin puistossa. Näin lapsia leikkimässä Diana Memorial suihkulähteessä joten olihan minunkin päästävä mukaan ja huljuttelin varpaita vedessä. Vähän eteenpäin järven kohdalla näin kuinka ihmiset soutelivat ja polkivat polkuveneitä. Harmitti kuitenkin lintujen puolesta, jotka myös olivat järvellä kun toiset ihmiset ajoivat ihan tahallaan niiden päälle, kiusasivat ja ajoivat takaa. Toivoisi, että ihmiset oppisivat kunnioittamaan eläinten rauhaa ja antaisi niidenkin rauhassa uiskennella ja nauttia päivästään.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply