Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sherlock Holmes

Isillä oli yksi toivomus kun kävimme Lontoossa, hän haluaisi nähdä Sherlock Holemsin talon. Otimme metron ja kävelimme loput kun pysäkki ei ollut ihan talon vieressä, muttei kaukanakaan. Löysimme talon kuitenkin helposti ja pääsin oven ulkopuolella lain kouraan kun poliisi nappasi mukaan kuvaan 😉  Sisällä oli myymälä mitä hassuimmilla tavaroilla. Oli kuin pieni museo melkein. Äiti osti siitä sitten Holmesillakin olevan myssyn. Taloon olisi päässyt kierrokselle myös, mutta sit porukat olivatkin sitä mieltä että tämä riitti eikä kierrokselle tarvitsisi mennä. Olisi kyllä ollut ihan kiva mennä…

Kävelimme takaisin metrolle päin ja näimme kuinka ihmiset jonottivat Madame Tussauds vahakabinetin edessä. Emme liittyneet jonottavien jatkeeksi vaan suuntasimme kahville.

Kahvittelun jälkeen otimme metron ja lähdimme Thames joen ”toiselle puolelle”. Tämä puoli on ainakin minulle tuntemattomampaa ja niin se jäi tälläkin kertaa sillä suuntasimme suoraan rantaan päin ja kävelimme edestakaisin rantakatua. Mutta täytyy ottaa tavoitteeksi tutkia tätä puolta enemmän ensi kerralla. Onhan täällä mm Tate Modern museokin…

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply