Suomen suurin matkablogiyhteisö

…just like the one the Queen has…

En tiedä mistä johtuu, mutta pidän kuninkaallisista. Heidän viihdearvo on huikea ja seuraan varsinkin Ruotsin ja Englannin kuninkaallisten juttuja juorulehdistä. Tee kaupassa Lontoossa oli mainonta että Kuningattarella on juuri sellainen teepannu ja astiasto. Olisin varmasti ostanut kyseisen tepannun muutenkin, mutta nyt voin aina sanoa, että Kuningattarella on samanlainen teepannu kuin itselläni 😉 Ja kun kerran olin hoodeilla, pitihän Kuningatarta käydä moikkaamassa. Lähdin mukaan ilmaiselle kävelykierrokselle turistipisteestä ja Mike opas lähti kovaa vauhtia kävelemään samalla kun kertoi niin Lontoosta kuin kuninkaallisista. Kovasta kävelytemposta oltiin varoitettu jo etukäteen, joten kierroksella saa varautua siihen, että pistää nopeasti jalkaa toisen eteen. Tulimme Kuningattaren residenssille Buckingham Palatsille (kuten niin monet muutkin) ja saimme nähdä kuinka vartijat vaihtoivat vuoroa. Seremonia oli hieno ja vaikka juoksimmekin paikasta toiseen, saimme nähdä eri etapit ja tapahtumat seremoniassa. Todella hienoa! Koin tämän talvi aikaan ja rupesi jo olemaan hiukka koleaa, joten menin sisälle lämmittelemään teen ja sconesin parissa.

Tämän jälkeen lähdin kiertelemään Trafalgaria, Piccadillyä ja Leister Squarea. Paljon nähtävää ja koettavaa aivan laidasta laitaan! Piccadillyn kohdilla löysin myös kojuja, jotka möivät lippuja halvemmalla päivän musikaaleihin. Itselläni oli jo lippu Phantom of the Opera näytökseen illaksi, joten en jäänyt jonottamaan. Kiertelin vielä aikani ennen kuin kävin hotellilla vaihtamassa vaatteet ja suuntasin hienona kohti teatteri. Upea esitys!!! Olen nähnyt kyseisen musikaalin myös New Yorkissa, mutta se oli vain niin paljon parempi täällä. Jos suinkin saa, kannattaa ottaa paikka niin että näkee katossa roikkuvan kattokruunun. Esityksen aikana selviää kyllä miksi 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply