Suomen suurin matkablogiyhteisö

London shopping

Pariisista pääsee kätevästi kanaalin ali Lontooseen junalla. En ole itse sitä kokeillut, mutta näin sitä saisi kätevästi kaksi kaupunkia kerralla 🙂 Vaikka pidän Pariisista, pidän Lontoosta vielä enemmän. Pariisi on fiini, mutta Lontoo mielestäni jotenkin viihtyisämpi. Ensimmäisellä Lontoon visiitillä asuin aivan shoppailun keskipisteessä Bond Streetillä metro pysäkin vieressä Radisson Edwardian hotellissa enkä olisi voinut keksiä parempaa paikkaa. Toisella kerralla asuimme Paddington juna-aseman lähellä ja vaikka metropysäkille nyt ei ollut niin pitkä matka, tuntui paikka kuitenkin olevan vähän sivussa. Seuraavalla kerralla kun menen, haluaisin asua lähellä Thames jokea tai Covent Gardenia kokeakseni toisenlaisen alueen taas 🙂 Covent Gardenissa on ihana markkinahalli, missä yleensä piipahdan Tea Palace kaupassa. Ihana kauppa, mistä saa mahtavaa teetä. Teevarastoni on taas ehtymässä, joten pitäisikö käydä Lontoossa;)

 

Mutta palatakseni shoppailuun… Bond Streetillä löytyy lähes kaikki liikkeet mitä tarvita saattaa. On halvempia shoppailutaivaita kuten Primark, missä vaaditaan kärsivällisyyttä sillä jonot pukkareihin voivat ollat pitkät. Kadun varrelta löytyy myös Debenhams, kenkäkauppoja, muita vaatekauppoja, elektroniikkakauppoja vaikka mitä. Jo ennen matkaa googlailin ja löysin pari netti sivua joiden avulla katselin jo etukäteen mitä voisin haluta.

Bond Streetiltä ei ole pitkä matka Regent Streetille, jossa myös löytyy vaikka mitä kauppoja. Itse vietin tovin ihanassa Desigual kaupassa ja sovittelin niitä näitä ja pitihän kotiin sitten muutama ihanuus saada. Myös Anthropologie tuli vastaan ja hypistelin ihania mekkoja toisensa perään ja sovitin muutamaa nostalgista pallohametta. Aivan ihania! Regent Streetiltä vähän sivussa, muttei liian kaukana on juhliva vaatekauppa A&F. Sielläkin tuli kierreltyä aikani ja ostin taas ai niin mukavat ”lökäpöksyt”.

Ja jos nyt Lontooseen on tullut, pitäähän sitä käydä Harrodsilla. Jos ei mitään muuta sielä halua tehdä, niin kannattaa edes katsastaa egyptiläiset rullaportaat ja sitten suunnata alakertaan ruokapuolelle. Voi sitä herkkujen määrää! Jos kesällä on Lontoossa, täältä saa upeat picnick eväät vaikka Hyde Parkiin mukaansa. Muuten löytyy suklaa-suihkulähde ja pääsiäisen aikoihin suklaataiturit voivat maalata suklaalla nimesi pääsiäismunaan. Nam 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply