Suomen suurin matkablogiyhteisö

Quasimodo, Oopperan kummitus ja Cancan

Oopperan kummitus on lempimusikaalini (olisikohan sillä tekemistä Gerald Buttlerin kanssa… 😉 ) joten pitihän se oikea tapahtumapaikka katsastaa kun Pariisissa olin. Kyseinen ooppera sattui vielä olemaan hotellini ja Lafayette tavaratalon läheisyydessä, joten se on keskeisellä paikalla. Sisälle en mennyt, mutta joskus vielä haluaisin senkin tehdä. Joko ihan vain kiertämään tai vielä parempi, kuuntelemaan oopperaa. Nyt mietiskelin vain ulkopuolella ja yritin nähdä vilauksen kummituksesta. Palatakseni Lafayette tavarataloon hetkiseksi, täytyy sanoa, että shoppaillessa voi kuluttaa aikaansa mainiosti täällä! Lähellä on myös toinen Printemps, josta pidin melkein vielä enemmän. Ainakin kuolasin heidän näyteikkunoita aikani ja mietin minkä laukuista olisin halunnut viedä kotiin 🙂

Toinen tunnettu pariisilainen on tietenkin Quasimodo. Hänellä on kaunis asuinympäristö Notre Damessa aivan joen rannalla. En tavannut häntä kotonaan, mutta sattui tulemaan vastaan naapuri kahvilassa. Ehkä hänkin piti paikan crepeistä nutellan kanssa…

Katselin kotona jo hintoja Moulin Rougeen ja ne olivat aika messevät, joten sai jäädä tällä kertaa. Pakettiin olisi kuulunut illallinen ja cancan tanssiesitys, mutta olin mini budgetilla liikenteessä, joten tyydyin poseeraamaan ulkopuolella ja haikeana menin läheiseen Starbuck’s kahvilaan lohtukahville 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply