Suomen suurin matkablogiyhteisö

Happy happy in Chicago

Jos sitä vaikka kaikkien näiden ranta ja spa-jupinoiden tasapainoitukseksi siirtyisi ainakin hetkellisesti kaupunkilomiin… Mutta mistä aloittaisi? Muistojen kultaisella tiellä tulee vastaan Chicago, josta on paljon hyviä muistoja. Muistan kun American Airlines ilmoitti aloittavansa kesäisin suorat lennot Helsingistä Chicagoon, niin pitihän se hyödyntää. En saanut ketään mukaan ja vähän jännitti, mutta päätin lähteä yksin matkaan. Enkä katunut hetkeäkään. Tiedän, että alkuun saattaa hieman mietityttää miten sitä pärjää, tai se yksin syöminen on kamalaa, mutta jokaiseen asiaan löytyy kyllä ratkaisu. Lento Chicagoon on vähän pidempi kuin New Yorkiin ja täytyy antaa Finnairille pisteet, sillä lentokone Nykiin on parempi kuin AA:n lentokone Chicagoon.

Saavuin illan suussa perille ja passintarkastuksessa vierähti tovi. Passivirkailija ei halunnut ymmärtää miksi matkustin yksin Chicagoon. Selitin, että olen aina halunnut nähdä kaupungin ja tällä kertaa en nyt vain saanut ketään mukaan. Kun sanoin että viikon päästä tapaan kaverin hyväksyi hän selitykseni ja toivotti hyvää lomaa. Nappasin taksin O’Hare lentokentältä ja annoin suunnaksi Miracle Milen varrella sijaitsevan Affinia Chicago hotellin (nyt katsoin ja oli muuttanut nimen MileNorth hotelliksi). Sain mahtavan huoneen 27:nnestä kerroksesta, tosin näkymä oli suoraan vastakkaiseen toimistoon. Mutta huone oli kertakaikkisen upea! Sisääntulossa oli ”toimisto”, pari rappusta alas ja oli suuri olohuone sekä vastakkaisessa suunnassa makkari. Oli ”pukeutumistila” sekä moderni wc. Olinko oikeasti maksanut tästä vai sainko paremman huoneen… En valittanut tai edes kysäissyt etteivät vain ota poia 😉

 

 

 

 

Väsyneenä, mutta iloisena lähdin ulos. Kävelin Michigan järven rantaan, mutta jetlag rupesi painaa ja myönsin tappioni. Kävin kaupassa ostamassa leivän ja mehua ja siirryin sohvalle hotelliin. Söin evääni katsoessani komediasarjaa, mutta päätin että nyt menen kyllä nukkumaan. Sammuin heti.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply