Suomen suurin matkablogiyhteisö

Krokotiili nimeltä Harvey

Aamulla olin taas ihan täpinöissäni, vuorossa oli Evergladesin pedot. Aamupalan jälkeen lähdettiin kokoontumispaikalle ja bussi tuli hakemaan meitä. Tehtiin haku parissa muussa paikassa ja niin lähdettiin moottoritietä pitkin Evergladesille. Monet rupesivat etsimään hyttyskarkotetta kasseistaan, mutta en itse ollut sellaista tajunnut edes ottaa mukaan. Onneksi kaupasta sai ruisketta ja rupesin suhimaan sitä päälle. Ja hyvä niin, hyttyset olivat nyrkin kokosia! Seistiin tovi jonossa kunnes oli meidän vuoro hypätä vene ilma-alukseen ja lähteä tutustumaan krokotiileihin. Heti laiturin vieressä loikoili yksi ja mietin pääsisikö se siitä ylös hyökkäämään jalkaani jos siltä tuntuisi… voi olla että pääsisi…
Opas kertoi elämästä Evergladeseillä ja saimme nähdä erikokoisia kroksuja joko ottamassa aurinkoa tai väijymässä pinnan tuntumassa. Oli todella kuuma ilma, mutta ihanaa oli liitää vene ilma-laivalla.
Kierroksen jälkeen (joka meni aivan liian nopeasti!!) saimme pienen esityksen  eri eläimistä: oli haisunäätää, kilpparia ja tietenkin krokotiili mukana showssa. Heti perään halukkaat saivat ottaa kuvan Harvey sylissä. Sääliksi kävi Harveytä kun piti kita teipattuna poseerata kaikkien turistien sylissä, mutta niin reippaasti hän kuitenkin jaksoi. Toivottavasti hän sai herkkuja kaiken sen jälkeen!
Kun ajelimme takaisinpäin Miamiin, homasiin tiellä vähän turhan paljon käärmeitä. Ne kuulemma ovat jo ihan riesaksi asti ja uhkaavat alkuperäistä ekosysteemiä. Ne ovat vapaaksi päästettyjä kotieläimiä, jotka viihtyvätkin hyvin mukavan lämpöisessä ilmastossa. Vähän nousi kananliha, mut nopeasti sain ajatukset muualle kun nousin taas hotellin kohdalla bussista. Lähdimme vaihtamaan biksut päälle ja suoraan rannalle loikoilemaan. Vesi oli lämmintä ja ihanaa ja olisin voinut lillua siellä vaikka kuinka kauan.
Ilta tuli ikävästi häiritsemään ja jouduin pukemaan taas päälle ja käymään suihkussa. Mentiin barrio latinoon, eli latinokortteliin syömään. Mukavan näköinen paikka löytyi ja tilasin broileri fajitas annoksen. Älyttömän hyvää ja palvelu mukavaa. Mahat pystyssä kävelimme hetken katsellen aluetta, mutta siirryimme sitten hierottaviksi vakkaripaikkaan;) Hieronta ei ehkä ollutkaan täydellä vatsalla paras vaihtoehto ja kaverini voikin aika huonosti sen jälkeen. Ei siinä sitten muuta kuin hotelliin pakkaamaan kasseja ja nukkumaan viimeinen yö Miamissa. Miksi lomat aina menee niin nopeasti?!!?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply