Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkamessujen antia

Viikonloppuna tuli käytyä matkamessuilla. Heti aamulla lähdettiin autolla (kuten niin moni muukin) jonottamaan sisäänpääsyä messukeskuksen parkkihalliin. Paikka löytyi kuitenkin helposti ja urheasti jätin takin pakkasesta huolimatta autoon. Olihan se -25 asteessa vähän kylmä, mutta onneks tultiin nopeasti sisälle.
Aloitimme suomalaisilla kohteilla ja taas piti hetkeksi pysähtyä lounaissuomen matkailun kohdalla. Rupattelin hetken Visit South Point Finland pisteessä ja maistelin paikallisia herkkuja. Rupesin jo miettimään viikonloppu matkaa keväälle:)
Jatkoimme eteenpäin ja tulimme Tuuriin. Sinne haluisin myös mennä. En telkkariohjelmaan, mutta käymään Suomen suurimmassa kyläkaupassa katselemassa.
Myös itä-suomi oli kivasti esillä ja varsinkin koskenlasku ja karhujen näkeminen vaikutti mielenkiintoiselta!
Tulimme rantapallo pisteelle ja testasimme onneamme kilpailussa. Ei tullut pikavoittoja tällä kertaa.
Vastaan tuli viinitila sekä muita ruokapisteitä. Pari maistiaista ja jatkoimme kohti Ahvenanmaata. Siellä saimmekin maistaa meetwurstia ja makkaraa sekä omenamehua. Kotiinkin lähti Pekoni bbq makkara sekä pari purkkia omenamehua. Saimme myös kutsun tilaisuuteen, jolloin lehmät päästetään taas laitumille 🙂
Suomesta siirryimmekin laivojen kautta ulkomaille. Stig oli esiintymässä Tallink Siljalla ja pientä purtavaa oli tarjolla golden clubissa.
Aasia ja lähi-itä koluttiin läpi, samoin etelä- ja pohjois amerikat ennen kuin tulimme takaisin eurooppaan ja katselimme hetken Slovakian tarjontaa sekä Espanjan halpoja asuntoja. Yllätyin suuresti kun lentoyhtiöt Finnair ja Blu1 olivat poissa. Olin ajatellut heillä olevan jotain tarjouksia, mutta löytyyhän ne netistä…
Kaiken mietinnän jälkeen on pari vaihtoehtoa pääsiäiskohteeksi: Italian Venetsia, Turkin Istanbul, Islannin Reykjavik tai Venäjän Pietari. Nyt kun sen olen sanonut, ehtii vaikka mikä muuttua ja kohde onkin joku ihan muu 😉
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply