Suomen suurin matkablogiyhteisö

Loma alkaa

Mini waves in celebration, loma alkaa tänään. woop woop 🙂 Tässä onkin ollut melkoinen tauko, koska pidin pienen mietintähetken. Nyt alkava loma on vain viikon mittainen ja pysyttelen kotikulmilla, mutta jotain olen sentään suunnitellut. Lauantaina olisi tarkoitus käydä Porvoossa ihastelemassa vanhaa kaupunkia ja tietenkin poiketa Brunbergille maistamaan suklaita ja muita herkkuja. Alkuviikosta ajattelin poiketa Helsingissä ja vähän leikkiä turistia siellä, tai leikkiä on väärä sana, siitä on niin kauan kun viimeeksi olen katsellut ympärilleni Helsingissä, että varmasti olen turisti! Luin Harald ravintolasta ja koska Viikingit ovat lähellä sydäntäni siellä pitäisi poiketa. Haluaisin myös käydä kokeilemassa kakkubuffettia, mutta vähän epäilen että viitsiikö sitä samana päivänä tunkea itsensä täyteen kakkua… saa nähdä. Keskiviikon kieppeillä olisi taas Tammisaari vuorossa. Kuulin, että siellä olisi markkinat keskiviikko aamuna ja lisäksi kaupat ovat auki siihen aikaan;) Matkan varrellahan on lisäksi Raaseborgin linna, joka pitäisi katsasta. Ja joku päivä on vuorossa Fiskars ja Billnäs. Eli onhan tässä ohjelmaa ja loma menee kuitenkin hujauksessa ohi. Toivottavasti kuitenkin säät suosisi sen verran ettei ainakaan sada!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply