Suomen suurin matkablogiyhteisö

Takaisin kotiin

Sunnuntai 22.7: Surkeuden huippu, loma on loppu!!! Rinkka pullollaan ja käsimatkatavarakassi niin täynnä kuin olla ja voi, laahustin surkeana lentokenttäbussille, joka lähti Waverly juna-asemalta. Olin ajoissa kentällä, mutta typerä lähtöselvitys ei avautunut kuin vasta puolen tunnin odottelun jälkeen ja tietenkin jäin jonossa hännille. Loppupeleissä pääsin lähtevälle puolelle kun koneen lähtöön enää oli 30 minuuttia. Olisin rauhassa halunnut käyttää viimeiset punnat ja syödä aamiaista. Nyt kävin nopeasti vain ostamassa itselleni kolmioleivän ja vettä kaupasta ja istahdin lähelle porttia syömään. Pian päästiinkin jo koneeseen ja sain ikkunapaikan ja oikeastaan keskimmäinen paikka olisi ollut vapaa, mutta nyt jouduimmekin tiivistämään koska perhe edessämme oli ostanut vain kahdelle paikan, mutta halusivat ilmaiseksi kolmannenkin paikan koska heillä oli noin vuoden ikäinen lapsi mukana.  Sain sitten koko lennon takaisin kuulla kyseisen lapsen huutoa kurkku suorana. Ymmärrän täysin, joskus aikaisemmin lukemaani ehdotusta, että lentokoneessa olisi eri ”osastot” lapsiperheille ja sitten muille 😉

Lisäys: EN siis tarkoita että pitäisi olla eri koneet eri ihmisille ja JOO, humalaisista lähtee myös paljon ääntä ja ovat ärsyttäviä. Nähtävästi aihe on arka monille lapselliselle kun heidän kultamurusiaan vähän kritisoidaan ja tässäkin yleisesti. Yritin vain (nähtävästi kömpelösti) sanoa että YMMÄRRÄN myös sen toisen puolen. Ehkä seuraavaksi otan aiheeksi alkoholia juovat matkustajat ja saan seuraavat vankat mielipiteet ja olen tiukkapipo. Ei siis pidä ottaa millään pahalla ja yritetään kaikki mahtua samaan koneeseen niin kuin ennenkin!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ja 9.8.2012 at 13:00

  kannattaa miettiä kenestä siellä loppujen lopuksi on eniten haittaa; juopuneista miehistä vai lapsista. Mutta kun kukaan ei uskalla muille uhota kuin naisille ja lapsille, niin me saamme osaksemme niin pienten miesten kuin muiden naisten vihat ihan vain pelkällä olemassaolollamme. Jotkut kun tuntuvat luulevan että maailma kuuluu vain miehille ja lapsettomille naisille.

 • Reply Ihan oikeasti 9.8.2012 at 12:57

  Lapsellisena ihmisenä olen myös sitä mieltä että olisi mahtavaa kun olisi lentoja, joihin ei pääsisi ILMAN lasta. Ei tarvitsisi pelätä että joku idiootti-heikkohermo-bimbo ei kestä vauvojen tai lasten ääniä, kun on suomalaisena pystymetsäläinenä tottunut hiljaisuuteen niin että luulee voivansa matkustaa hiljaisuudessa joukkoliikennevälineessäkin.

  • Reply maelle 9.8.2012 at 14:27

   En missään nimessä tarkoittanut että pitäisi olla oma kone kaikille ja juu, en voi sietää vieressä olevia humalaisia, ihan sama ovatko naisia tai miehiä. Osuin nähtävästi arkaan kohtaan ja pahoitteluni siitä, jos olet saanut osaksesi jonkun vihat huutavasta lapsesta. Ymmärrän tottakai, että se on elämää ja me kaikki täällä olemme yhdessä samassa veneessä. Huomautin vain että ymmärsin myös sen näkökulman, josta olin siis lehdessä lukenut, ettei aina jaksa kuunnella huutoa/örvellystä niin pienessä tilassa montaa tuntia, ihan sama onko se peräisin lapsesta tai aikuisesta. Olen monta kertaa matkustanut lasten kanssa ja tiedän että heistä lähtee ääntä. Mutta olen huomannut myös että toiset antavat vain lastensa huuta, kun nyt kerran lomalla ollaan. Ja vielä surullisimmissa tapauksissa vanhemmat örveltää humalassa ja heidän lapsensa huutaa, niin se siitä. Yritän pysytellä jatkossa asioissa, jotka eivät ärsytä ketään niin pahasti jos on eriävä mielipide.

  Leave a Reply