Suomen suurin matkablogiyhteisö

Voi surku!

Valitsin ajankohdaksi juuri heinakuun alun, koska halusin osallistua Stirlingissa pidettaviin Highland Games:eihin. Palatessani toissapaivana infosta huomasin pienen pienen lapun, jossa luki etta kisat ovat peruttu! Onni onnettomuudessa etta huomasin lappusen, muuten olisin tallustellut sateessa Bannockburniin vai nahdakseni mutaisen pellon. Mutta ai etta harmittaa!! tata olin odottanut ja kauan. Kai tasta saa uuden syyn palata Skotlantiin joku kesa;)

Sunnuntai meni sitten museossa ihaillen maailman vanhimpaa jalkapalloa ja kurling ”palloa”. Tapoin myos aikaa ostoskeskuksessa, jossa tein huimia ostoksia…mukaan tarttui ¬£1:n paita, ei mitaan muuta…

Tanaan aamulla kiitin talon emantaa ajastani heilla ja lahdin ajoissa juna-asemalle. Myonnetaan, ei olisi tarvinnut lahtea ihan niin aikaisin, mutta ehdinpahan ostaa pari lehtea, menotsin ja vetta. Juna saapui ajallaan, mutta harmikseni huomasin etta olin saanut tuolin selka menosuuntaan. Pieni huonovointisuus, muttei mitaan vakavaa. Ajoittain ihailin ohi kiitavia maisemia, toisinaan yritin ”nukkua” yhen pikku tyton mekastaessa. Mutta viimeis saavuin Invernessiin ja suuntasin kahvilaan. Kello oli vasta tulossa 14.00 ja voisin kirjautua seuraavaan majataloon vasta klo. 15.00 alkaen. Viivyttelin aikani ja lahdin kavelemaan. Tulin turisti infoon ja kavin hakemassa kartan, kyselin ilmaisista kavelykierroksista ja tapan nyt aikaa kirjoittamalla status paivitysta ūüôā

Suunnitelmiini kuuluu, kayda pikaisesti suihkussa ja suunnata syomaan. Klo. 19.00 alkaa Crime and punishement kavelykierros, joka siis on ilmainen. Eihan sellaista tilaisuutta kannata sitten jattaa kayttamatta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply SannaAntsu 10.7.2012 at 18:05

  Voi surkeuden surkeus niiden kisojen takia! =( Me täältä koto Suomesta toivotellaan sulle kaikesta huolimatta oikein ihanaa syntymäpäivää! =)=)=)
  P.S Mukavaa lukea sun matkan kulusta

  • Reply maelle 17.7.2012 at 18:31

   Joo, olin odottanu sita tosi paljon… noh, hyva syy tulla tanne uudestaan;)

  Leave a Reply