Suomen suurin matkablogiyhteisö

Stirling & Highland Games

Lento Ediin sujui oikein mukavasti, mutta saa perilla ei ollut mitenkaan mukava… sadetta ja roppakupalla. Loysin kuitenkin hotelliini nopeasti ja menin suoraan nukkumaan. Tai nukkua en oikein pystynyt, mutta siis kuitenkin. Aamulla juna-asemalle ja lippu Stirlingiin. Matka kesti sellaiset 60 min ja 10 minuutissa olin kavellyt Munro Guesthouseen. Huoneeni on oikein ihana ja ikkunasta nakee Wallace monumentin ūüôā Lahdin heti linnalle pain ja kipusin urheasti ylos asti. Hienot nakymat! Osallistuin oppaan johdolla pieneen kierrokseen ja jatkoin taman jalkeen omin pain.

Seuraavana vuorossa oli Old Town jail. Kierros oli oikein viihdyttava, joskin olin odottanut siita enemman. Nalka rupesi painamaan ja lahdin syomaan. Loysin paikan ostoskeskuksesta ja otin Fish&Chips… oli oikein hyvaa. Vasy rupesi painamaan ja lahdin yopuulle Munrolle.

Aamu sarasti lauantaina ja talo tarjosi maittavan skottilaisen aamupalan. Sateenvarjo kourassa suuntasin bussipysakille ja suuntasin kohti Wallace monumenttia. Ostin lipun ja otin pikkubussin ylos maelle. Satoi kaatamalla kun astuin monumenttiin sisalle. Sitten alkoi mahdoton kipuaminen ylos. Kerroksia on kolme ja jokaisessa on oma nayttelytilansa. En pitanyt mitaan kiirretta vaan katselin rauhassa ennen kuin paasin ylos asti. Sielta ei nahnyt mitaan! Pilvet olivat niin matalalla etta kaikki oli vain harmaata ja markaa. Mutta hienolla saalla tama varmasti on upea elamys. Pidin kuitenkin monumentista!

Kavelin takaisin Stirlingiin ja monet kadut oli suljettu. Tanaan olisi paraati paakadulla ja hieno se olikin! Seisoin siina noin tunnin katselemassa sateessa. Hieno elamys sekin kuitenkin.

Toivottavasti loydan uudestaan netin niin paasen taas paivittamaan sivua. Lisaan kuvat myohemmin kotona ja korjaan ”kielen” ūüėČ

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply