Suomen suurin matkablogiyhteisö

Edinburgh kutsuu

Mä mietin jo ettei se loma koskaan sieltä tule, mutta niin vaan on torstai ja illalla lähtee kone Ediin. Koko päivän oon edes takas miettiny otanko rinkan vai matkalaukun enkä ole päättäny varmasti vieläkään. Se rinkka on kyllä pakattu, mutta ei siinä kauaa menisi vaihtaa toiseen laukkuun. Apua, mitä tehdä!!! Osaan mäki saada ongelmia asioista…

Luin artikkelin juuri kuinka The Queen on Edissä tänään kruunaamassa Williamin Knight of the Thistle:ksi. ”Vähän” harmittaa etten ehdi mukaan juhlallisuuksiin! Säkkipillit raikaa pitkin Royal Mileä ja voin vain kuvitella kaikkea mitä he järjestää rahvaalle. No, jos aikataulut pitää, olen Edissä siinä 22.00 aikoihin (paikallista aikaa) enkä ehdi enää mukaan. Musta tuntuu että siinä vaiheessa se on vain hotelliin ja pää tyynyyn! Olen jo valmiiksi ilmoittanut hotelliin, että tulen myöhäisellä koneella, etteivät anna huonettani pois.

Pikku poikani pääsi myös lomalle. Hänet haettiin tänään aamupäivällä porukoille. Siellä saa kirmata pihalla vapaasti ja riehua isin kanssa. Ja äiti syöttää herkkuja heti kun Simba tekee jotain söpöä 🙂 (Porukoille vain terkkuja!)

Lähden vielä hakemaan veljeäni töistä ja sit lähdetäänkin lentokentälle. Mennään käymään Starbuckissa kun nyt sellainen vihdoinkin tänne asti on rantautunu! Sen jälkeen jatkan yksin turvatarkastusten läpi ja odottelen lähtöä.

See ye in Edinburgh!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply