Suomen suurin matkablogiyhteisö

Unensieppaaja ja kulttuuria

Viime viikolla kun oli niin mahtava sää, mentiin kaverin kanssa pelaamaan mini golfia. Oltiin otettu ensimmäinen kierros sitä edellisellä viikolla ja nyt oli tavoitteena petrata tulosta edes vähän, mutta se paranikin 21 pisteellä. Woop woop 🙂 Oli ihanaa pelin jälkeen kävellä satamassa laivoja katsomassa ja kaivoin kameran esiin ottaakseni muutaman kesäisen kuvan.

Suuntasimme siitä vielä limpparille satamakahvilaan, aah joutilaisuutta. Potesin kuitenkin huonoa omaatuntoa kun olin joutunut jättämään pikku pommini Simban kotiin tällaisella säällä. Hän olisi niin tykännyt olla mukana.

Viime viikon torstaina päätin lounastauolla kävellä lähikauppaan ostamaan salaatin. Mukaan tarttui pussillinen herneitä torimyyjältä kun ne herneet vaan on niin hyviä! Sopivat kaiken kanssa! Seistessäni siinä myyntikojun edessä myyjä kehaisi kaulakoruani ja kertoi itse tekevänsä unensieppaajia. Innostun niin perin pohjin aina tällaisesta, Suomalaiset kun ei kauheasti kehu tuntemattomille. Rupesin heti kertomaan, että olin ostanut sen Miccosukee intiaaneilta Floridasta ja olin juuri aikeissa kertoa enemmän, kun tajusin, ettei häntä varmaan kiinnostanut hirveästi kuulla enempää. Mutta kuitenkin tuli hyvä mieli siitä että joku tunnisti mikä minulla roikkui kaulassa ja piti siitä.

Saman torstain iltana oli sitten vielä vuorossa ”Kulturen vid ån” tapahtuma.

Ennen kävin siellä aina halaamassa ”hali koiria” ja osallistumassa ankka kilpailuun. Ankka kilpailussa saa ostaa itselleen ankan jollain numerolla. Kun kilpailu alkaa, kaikki ankat laitetaan jokeen, jossa ne hiljalleen lipuu eteenpäin. Ensimmäinen ankka maalissa on tietenkin voittaja 🙂 Tällä kertaa tyydyin vain ostamaan vohvelin ja moikkailemaan tuttuja. Simbakin pääsi mukaan ja viihtyi hyvin. Hänestä on aina kiva saada huomiota ja tulihan niin lapsia kuin aikuisiakin, jotka halusivat silitellä 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply