Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuka minä olen?

Maailma on uskomattoman kaunis. Sanat eivät riitä kuvaamaan, miten kiitollinen olen siitä etuoikeudesta, että olen saanut nähdä toinen toistaan upeampia paikkoja ympäri maailman.

Haluan nähdä vielä paljon lisää. Lopulta sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, miten paljon ehdin näkemään tai montako kohtaa bucket listiltäni rastittamaan. Elämä itsessään on matka, ja jokainen päivä on merkityksellinen.

Vaikka olen loputtoman utelias maailman ihmeitä kohtaan, ovat ihmiset minulle tärkeintä, ja uskon, ettei on olemassa suurempaa seikkailua kuin sitoutuminen ihmisiin.

Tällä hetkellä asun Helsingissä ja työskentelen yrittäjänä sisällöntuotannon parissa. Sydämeni sykkii erityisesti kirjoittamiselle ja matkustamiselle – tästä yhtälöstä myös tämä blogi sai alkunsa tammikuussa 2012. Haluan tekstieni välityksellä inspiroida ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan sekä pitämään huolta niin itsestään, läheisistään kuin maailmastakin.

-Mirka-

MirkaReasonForSeason

”Once you have traveled the voyage never ends but is played out over and over again in the quietest chambers. The mind can never break off from the journey.”

-Pat Conroy-