Kuka minä olen?

 

Maailma on uskomattoman kaunis. Sanat eivät riitä kuvailemaan, miten kiitollinen olen siitä etuoikeudesta, että olen saanut matkustaa ja nähdä mitä upeampia paikkoja ympäri maailman.

Haluan nähdä vielä lisää, paljon lisää.

Lopulta sillä ei kuitenkaan ole merkitystä, miten paljon ehdin näkemään tai montako kohtaa bucket listiltäni rastittamaan. Elämä itsessään on matka ja jokainen päivä on merkityksellinen.

Jokainen päivä on merkityksellinen.

Olen oppinut nauttimaan pienistä hyvistä hetkistä, lähellä ja kaukana. Ihmiset ovat minulle tärkeintä enkä usko, että on olemassa suurempaa seikkailua kuin sitoutuminen läheisiin ihmisiin.

Tällä hetkellä asun Helsingissä ja työskentelen sisällöntuotannon freelancerina. Sydämeni sykkii erityisesti kirjoittamiselle ja matkustamiselle – tästä yhtälöstä blogini sai alkunsa tammikuussa 2012. Takana on mielenkiintoinen seikkailu, joka jatkuu edelleen. Tervetuloa matkalle mukaan!

-Mirka-

MirkaReasonForSeason

”Once you have traveled the voyage never ends but is played out over and over again in the quietest chambers. The mind can never break off from the journey.”

-Pat Conroy-