Suomen suurin matkablogiyhteisö

2/24 Terveiset unelmien matkakohteesta

Terveiset täältä kaukaa
Tuhansien jäisten järvien maasta
Jossa hiljaisuuskin toisinaan kaikuu
Ja synnyttää melankolisia säveliä

Terveiset täältä kaukaa
Maailman toiselta laidalta
Jossa katselen Pohjantähteä
Miettien sinua toisenlaisen taivaan alla

Terveiset täältä kaukaa
Maasta jonka sain lahjaksi
Ei ansioita minulta kysytty kun synnyin
Unelmiesi matkakohteeseen

roraviemi jätkänkynttilärovaniemi auringonlaskuRovaniemi auringonlasku

Kuvat otettu jouluna 2014 Rovaniemellä. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Henna / Kulkutautiset lauantai, 9 joulukuun, 2017 at 21:08

    Miten kaunis runo! Siitä tulee mieleen eräs ystäväni, meksikolainen kapellimestari, joka piti kovasti Sibeliuksen musiikista ja kertoi, että haluaisi nähdä Suomen, sillä haluaisi päästä kiinni siihen, minkälainen maa ja minkälaiset maisemat saavat ihmisen tuottamaan sellaista musiikkia. Sanoisin, että nimenomaan sellainen maa, jossa hiljaisuuskin toisinaan kaikuu ja synnyttää melankolisia sävelmiä 🙂 Vielä en ole saanut häntä tänne vieraakseni enkä päässyt esittelemään järvimaisemiamme, joiden äärellä ei kuulu kuin kuikan huuto, mutta ehkä jonain päivänä. Upeita kuviakin. Kyllä talvi osaa olla kaunis, vaikka tällä hetkellä tämä Etelä-Suomen märkä pimeys tuntuukin aika raskaalta.

    • Reply Reason for Season sunnuntai, 10 joulukuun, 2017 at 15:28

      Kiitos <3. Teksti on kirjoitettu juuri tuollaisten hetkien inspiroimana, kun joku on maailman toisella laidalla kertonut haaveilevansa matkasta Suomeen. Tämä maa on parhaimmillaan ihan mielettömän upea, mutta kieltämättä pimeys tuntuu tällä hetkellä aika loputtomalta. Toivottavasti saataisiin valkea joulu <3!

    Leave a Reply