Suomen suurin matkablogiyhteisö

Bangkokin kattobaarit

En tiedä, onko maailmassa kaupunkia, josta löytyy yhtä paljon kattobaareja kuin Bangkokista, mutta varmaa on se, että  Bangkokissa eivät vaihtoehdot lopu kesken.

Bangkokista löytyy kattobaareja jokaiseen makuun. On ylellisiä, maailman parhaiden joukkoon valittuja – mutta myös lukuisia rennompia vaihtoehtoja. Itselläni ei ole ehdotonta suosikkia, joten esittelen tässä postauksessa ne kattobaarit, jotka ovat minulle tutuimpia sekä lopuksi muutaman sellaisen, joissa aion käydä seuraavalla matkallani.

Suurin osa baareista aukeaa niihin aikoihin, kun aurinko laskee mailleen. Näin on mahdollisuus päästä ihastelemaan kaupunkia vielä hetken aikaa valoisalla säällä ja nauttia samalla auringonlaskusta. Jotkut luulevat, että Bangkokissa ei saasteiden vuoksi voi koskaan nähdä kelvollista auringonlaskua, mutta tämä ei oman kokemukseni mukaan pidä paikkaansa.

Taustatyötä tätä postausta varten tehdessäni huomasin, että moni kattobaari väittää olevansa Bangkokin korkein, mikä on hieman huvittavaa. Sillä ei ole mielestäni niin suurta merkitystä, monennessako kerroksessa baari sijaitsee, sillä tunnelma rakentuu monesta muustakin tekijästä kuin rakennuksen korkeudesta. Joidenkin baarien kohdalla löysin kolmea tai neljää eri versiota siitä, missä kerroksessa baari sijaitsee, ja yritin parhaani mukaan soveltaa löytämääni infoa tekstissäni.

Hinnastoja tutkaillessa kannattaa muistaa, että useimmiten hintoihin lisätään 10% palvelumaksu sekä mahdollisesti vielä 7% vero päälle. Kaikista edullisin harrastus kattobaarien kiertely ei siis välttämättä ole. Pukukoodi näihin paikkoihin on useimmiten smart casual, joten normaalit, siistit vaatteet riittävät. Kunhan jättää flipflopit ja shortsit kotiin, niin sillä pääsee useimmiten jo pitkälle.

Koska itse käytän Bangkokissa liikkumiseen useimmiten BTS:ää, niin kerron tässä postauksessa myös, mitä asemaa lähimpänä baarit sijaitsevat. Kaupungissa liikkumiseen on toki muitakin vaihtoehtoja, kuten metro ja taksi. Alkuillasta en kuitenkaan suosittele takseja, koska ruuhkat saattavat olla todella pahoja.

Lebua at State Towerin kattobaarit

Lähin BTS: Saphan Taksin, lyhyt kävelymatka
Pukukoodi: Smart casual. Ei flipflopeja, urheiluvaatteita, miehille ei shortseja, avonaisia kenkiä tai hihattomia paitoja. Ei ostoskasseja tai reppuja.
Hintataso: Kallis
Instagram: @lebuahotelsresorts

Myönnettäköön, että tämä lokaatio on melko huikea. Lebua at State Towerin 63:ssa kerroksessa sijaitsee kaksi ulkoilmabaaria, Sky Bar ja Distil sekä näiden lisäksi maailmankuulu ravintola Sirocco. Näkymät Chao Phraya -joelle ovat todella kauniit. Sekä ruoka että drinkit ovat kalliita – ja tungosta riittää heti avaamisesta lähtien, erityisesti Sky Barin puolella sekä kattotasanteen parhaissa kuvausspoteissa. Esimerkiksi ravintolaan johtavissa portaissa kuvaus on tosin kielletty.

Lebua at State Tower nousi suuren yleisöön tietoisuuteen viimeistään vuonna 2011 Hangover Part II -elokuvan ansioista, joten rauhallisesta illanvietosta täällä ei kannata haaveilla. Baari on sen verran täynnä jatkuvasti, että kukaan tuskin kiinnittää huomiota, vaikka ylös kipuaisi hetkeksi ainoastaan maisemia ihailemaan – tämä vinkkinä budjettimatkalaisille. Yksi drinkki baarissa nimittäin maksaa kevyesti hostelliyötä enemmän.

Keväällä 64. kerrokseen on avattu maailman korkein ulkoilmaviskibaari Alfresco 64 .Tästä lisää esimerkiksi  The Raken artikkelissa.

Lebua at State Tower ja sen ravintolat ovat kahmineet tähtitieteellisen määrän awardseja ympäri maailman. Edellä mainittujem lisäksi hotellin yläkerroksista eli The Domesta löytyvät ravintolat Mezzaluna (65.kerros) Breeze (61. ja 62. kerros) sekä Ocean 52 (52. kerros). Mikäli yöpyminen hotellissa kiinnostaa, niin kannattaa selailla eri sivustoilta tarjouksia, sillä melko usein huoneen saa hyvin kohtuullisella hinnalla. Sesonkiaikaan hinnat toki nousevat huomattavasti. Näkymistä ei ainakaan voi valittaa, sillä myös joidenkin huoneiden parvekkeelta voi ihailla samaa, upeaa jokimaisemaa kuin kattobaarista. Olen kuullut paljon hyvää myös hotellin aamiaisesta.

Suosittelen Lebuan kattobaareja vähintään once in the lifetime -kokemuksena.

Lebua at State Tower kattobaari Bangkok Lebua at State Tower kattobaari Bangkok

Octave Rooftop Lounge & Bar

Lähin BTS: Thong Lo, lyhyt lävelymatka
Pukukoodi: Ei shortseja tai sandaaleja. Ei ole tullut vastaan ongelmia millään vaatetuksella ainakaan alkuillasta.
Hintataso: Kohtuullinen
Instagram: @octavemarriott

Octave sijaitsee Sukhumvitin varrella, kivenheiton päässä Thong Lon asemalta, Marriott-hotellin kerroksissa 45 – 49. Thong Lon BTS-asemalta on vain parin minuutin kävelymatka hotellille, joka itse asiassa on helppo bongata asemalta korkeutensa vuoksi. Viiden ja seitsemän välillä drinkkejä saa puoleen hintaan, joten auringonlaskun aikaan hintataso on erittäin kohtuullinen. Myös istumapaikan löytää helposti, etenkin, jos on liikkeellä ajoissa. Näkymä ovat kaunis  ja tunnelma leppoisa.

Octave sijaitsee trendikkäällä Thong Lon alueella, joka on täynnä mielenkiintoisia ravintoloita ja kahviloita. Tässä kaupunginosassa saa helposti koko päivän (jos toisenkin) kulutettua. Jos asun jonain päivänä Bangkokissa, niin tämä on yksi suosikkivaihtoehdoistani asuinalueeksi.

Octave kattobaari BangkokOctave kattobaari BangkokOctave kattobaari Bangkok Octave kattobaari Bangkok

Red Sky

Lähin BTS: Chit Lom. Assemalta on yhteys CentralWorld -ostoskeskukseen, jonka yhteydessä Centara Grand -hotelli ja Red Sky -baari sijaitsevat.
Pukukoodi: Smart Casual. Alkuillasta ei vahdita niin tarkasti.
Hintataso: Kohtuullinen
Instagram: @redskybangkok

Red Skyn maisemissa on sitä jotain. Sijainti on keskeinen ja tunnelma välitön. Red Sky toimii hyvin after shopping -paikkana, sillä se sijaitsee lähellä monia ostoskeskuksia. Alkuillan tarjouksena on kaksi samanlaista juomaa yhden hinnalla. Nykyään Red Skyn yläpuolelta löytyy myös toinen kattobaari, Cru , joka avattiin vuoden 2016 lopulla. Suosittelen tutustumaan myös siihen, niin aion itsekin tehdä.

Jos suuntaat kattobaariin CentralWorld -ostoskeskuksen kautta, suosittelen kysymään suosiolla reittiä infopisteeltä. Kauppakeskus on nimittäin yksi maailman suurimmista, joten siellä harhailemiseen/eksymiseen ei kannatta käyttää turhaan aikaa (samalla omat sekä seuralaisen hermot säästyvät).

Red Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari Bangkok

Zoom Sky Bar

Lähin BTS: Chong Nonsi (kohtuullisen kävelymatkan päässä)
Pukukoodi: Smart Casual
Hintataso: Kohtuullinen
Instagram: @zoomskybar

Anantara Sathorn -hotellin 40.kerroksessa sijaitseva Zoom sai minut välittömästi puolelleen. Ehkä se johtui satumaisen kauniista auringonlaskusta tai rauhallisesta tunnelmasta, sillä Zoom ei sijaitse keskellä vilkkainta turistialuetta, vaikka se hyvien yhteyksien varrella onkin.

Suosittelen tätä kattobaaria erityisesti alkuillasta, mikäli etsit tyylikästä, mutta leppoisaa illanviettopaikkaa. Maisema avautuu 360 astetta ja auringonlaskufanit, kuten allekirjoittanut, voivat helposti valokuvata joka puolella. Hintataso on samaa luokkaa kuin useimmissa muissa baareissa, ja auringonlaskun aikoihin drinkkejä saa puoleen hintaan. Extrapisteet siitä, että nettisivuilta pääsee tarkistamaan ruokien ja juomien hinnat etukäteen – näin ei ole läheskään kaikkien ravintoloiden kohdalla.

Mikäli käveleminen uuvuttaa, niin kannattaa etukäteen huomioida, että Chong Nonsin asemalta on kävelyä noin kilometrin verran.

Zoom kattobaari BangkokZoom kattobaari Bangkok Zoom kattobaari Bangkok Zoom kattobaari Bangkok Zoom kattobaari BangkokZoom kattobaari Bangkok

Vertigo and Moon

Lähin BTS: Sala Daeng (Ei ihan aseman vieressä)
Pukukoodi: Smart Casual
Hintataso: Kallis
Instagram: @banyantreebangkok

Vertigo-ravintola ja Moon-baari sijaitsevat Banyan Tree -hotellin katolla. Tämä ei ole budjettimatkailijan unelmakohde, sillä hinnat ovat auttamatta keskitasoa korkeammat. Kokemuksena Moon (Vertigosta minulla ei ole kokemusta) on sellainen, että kyllä siitä kannattaa ainakin sen yhden drinkin verran maksaa. Tämä kattobaari on arkkitehtuurinsa puolesta yksi Bangkokin – tai ehkä koko maailman persoonallisimmista, ja näkymät ovat kauniit. Korkeita paikkoja kammoavana minua jännitti tämä baari eniten etukäteen, mutta hyvin selvisin.

Tilaa baarissa ei ole loputtomasti, joten suosittelen olemaan paikalla heti avaamisen jälkeen, mikäli tahtoo saada istumapaikan. Ravintolan puolelle taas on suotavaa tehdä pöytävaraus ennakkoon. Jos etsinnässä on lokaatio romanttisille treffeille (eikä taskurahasta ole puutetta) niin Vertigo saa minun ääneni. Vertigo & Moon on noteerattu useasti maailman parhaiden kattobaarien joukkoon.

Vertigo&Moon kattobaari BangkokVertigo&Moon kattobaari Bangkok Vertigo&Moon kattobaari Bangkok Vertigo&Moon kattobaari BangkokVertigo&Moon kattobaari Bangkok

Bayoke

Lähin BTS: Phaya Thai (alle kilometri)
Pukukoodi: –
Hintataso: Kohtuullinen

Legendaarinen Bayoke oli Bangkokin korkein rakennus ennen MahaNakhonia. Bayoken The Roof Top Bar sijaitsee sisätiloissa, 83. kerroksessa. Pari kerrosta alempana sijaitsevassa Bayoke Balcony -ravintolassa pääsee illallistamaan myös terassilla. Bayokessa on mahdollisuus vierailla myös näköalatasanteella (77. ja 84. kerrokset). Viiden jälkeen illalla lipun hintaan kuuluu yksi juoma 83. kerroksen baarissa.

Vuonna 1998 valmistunut hotelli on ehkä jo freeseimmät päivänsä nähnyt, mutta huoneet ovat tilavia ja maisemat kohdillaan. Hintatasokin on kohtuullinen. Hotellissa on yksi kerros varattuna pelkästään naisille. Vinkki: Jokainen taksikuski tietää, mikä on Bayoke, mutta he saattavat kysyä, ”Bayoke 1 or 2?”. Oikea vastaus on Bayoke 2 (molemmat rakennukset tosin ovat vieretysten, kuten alla olevasta kuvasta näkyy). Bayokeen on helppo saapua myös lentokentältä, sillä se sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Ratchapraropin Airport Rail Link -asemalta.

Red Sky kattobaari BangkokRed Sky kattobaari Bangkok

Cielo Sky Bar & Restaurant

Lähin BTS: Phra Khanong (lyhyt kävelymatka)
Pukukoodi: ? vaikutti rennolta
Hintataso: Kohtuullinen
Instagram: @cielo_lb

Cielo sijaitsee Sukhumvitin varrella, Sky Walk Condomiumin 46. kerroksessa. Muiden kattobaarien joukossa Cielo ei tehnyt minuun yhtä suurta vaikutusta maisemien eikä tunnelmansa puolesta, mutta mikäli liikkuu Phra Khanongin alueella, niin Cielo on toki helppo vaihtoehto. Me saimme baarissa niskaamme kunnon sateen, joten sekin latisti osaltaan tunnelmaa. Täytyy siis antaa paikalle vielä toinen mahdollisuus tulevaisuudessa.

Ravintolasta löytyy myös lasinen Skywalk, jota pitkin en itse uskaltanut kävellä. Plussaa Cielossa on ehdottomasti paikan rauhallisuus sekä se, että syödä ja juoda voi ilman, että menee heti konkurssiin. Phra Khanongin alueelta tosin löytyy helposti hyvää ruokaa muutenkin, joten tämän baarin voi säästää drinkkejä varten.

Cielo kattobaari Bangkok Cielo kattobaari Bangkok Cielo kattobaari Bangkok Cielo kattobaari Bangkok

Cloud 47   (edit: Cloud 47 on sulkenut vuoden 2017 aikana ovensa pysyvästi)

Sain selville vasta postaukseni julkaisun jälkeen, että Cloud 47 on sulkenut ovensa. Alla kuitenkin muutama kuva ihan fiilistelyn vuoksi. Onneksi vaihtoehdot eivät Bangkokissa lopu kesken. Uusia kattoja kohti!

Cloud 47 kattobaari Bangkok Cloud 47 kattobaari Bangkok Cloud 47 kattobaari Bangkok

Bar 9

Lähin BTS: Chit Lom (ja Ratchathewi)
Pukukoodi: Rento
Hintataso: Kohtuullinen/edullinen
Instagram: @novotelbangkokplatinum

Novotel Bangkok Platinum sijaitsee nimensä mukaisesti aivan Platinum-ostoskeskuksen vieressä. Bar 9  Novotelin yhdeksännessä kerroksessa on auki aamuvarhaisesta yömyöhään. Itse olen istuskellut baarissa tekemässä töitä, syömässä sekä nauttimassa maisemista. Tämä ei ole kaupungin korkein kattobaari, mutta yllättävän mukava. Suosittelen lämpimästi esimerkiksi heille, jotka haluavat ottaa hengähdystauon shoppailusta. Huom! Jos seuralaisesi haluaa shoppailla ja sinä puolestasi vihaat sitä, niin tämä on mitä parhain pakopaikka.

Esittelen lopuksi vielä lyhyesti kuusi muuta baaria. Osassa olen käynyt, osa on listallani seuraavilla reissuilla.

Long Table

Long Table sijaitsee Sukhumvit Soi 16:n varrella, Asoken BTS:n/Sukhuvitin MRT:n läheisyydessä. Ravintola sijaitsee 25.kerroksessa, kaupunkinäkymä on kaunis ja sisältä löytyy mielenkiintoinen ravintola, jonka erikoisuus on 25 metriä pitkä pöytä.

ThreeSixty
Saphan Taksinin BTS-aseman vierestä, Sathornin satamasta, operoi shuttle boat, joka vie suoraan Hiltonin satamaan. Hiltonin 31. kerroksen ThreeSixty on kaksiosainen ravintola, johon kuuluu erillinen ulkoterassi sekä sisätila, josta on 360 asteen näkymät. Jokinäkymä on kaunis, tosin se on ”väärään suuntaan” auringonlaskuun nähden.

Maha Nakhon
Bangkokin korkeimman rakennuksen rooftop ja näköalatasanne avautuvat vuonna 2018. Lisätietoja odotellaan.

Park Society / Hi-So
Modernin ja Tyylikkään So Sofitel -hotelin kattobaarista avautuu erilainen maisema kuin muista baareista, sillä suoraan edessä avautuu Lumphini Park. Park Society  toimii siis vaihteluna, mikäli erilainen näkymä kiinnostaa.

Attitude
Avani Bangkok Riverside -hotellin 26. kerroksessa sijaitseva Attitude on tyylikäs baari upealla jokinäkymällä. Iltaisin voi ihastella joen toisella puolella näkyviä Asiatiquen valoja. Attitudeen on ilmainen shuttle boat -kuljetus Sathornin satamasta.

Above Eleven
Sukhumvit Soi 11 (Lähin BTS Nana). Fraser Suitesin 33. ja 34. kerroksissa sijaitseva Above Eleven tarjoilee drinkkien lisäksi perulais-japanilaisen keittiön herkkuja. Paikan design on hakenut inspiraatiota New Yorkin Central Parkista. Abvove Eleven on hyvä paikka auringonlaskun ihailuun, näkymät ovat Siamin suuntaan.

Mikäli hieman pienemmät, vaihtoehtoiset rooftopit kiinnostavat, niin täältä Bangkok.comin artikkelista niitä löytyy.

Mitkä ovat sinun suosikkisi Bangkokin kattobaarien joukossa?

Red Sky kattobaari Bangkok

Sosiaalisessa mediassa reissujani voi seurata: Facebook Twitter Instagram 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA lauantai, 28 lokakuun, 2017 at 17:47

  Ihanaa olisi käydä jossain luksus kattobaarissakin niinkuin tuossa Vertigossa, mutta annan ääneni silti Octave Rooftop Lounge & Barille. Se oli sellainen, jonne kehtasi mennä ihan tavallisen näköisenä. Lisäksi siellä oli tosi hyvät juomatarjoukset, niin tuli yllättävänkin edulliseksi juoda cocktailit auringonlaskussa Bangkokin yllä.

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 11:34

   Joo Octave on kyllä rento – ja auringonlaskun aikaan todellakin edullinen :). Se on kyllä itsellänikin jo melkein vakkaripaikka. Sijainti on myös tosi jees!

 • Reply Martina sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 13:45

  Oih, mä rakastan kattobaareja ja -terasseja! Jos ja kun suuntaan joskus Bangkokiin haluan käydä näissä kaikissa. 😀

 • Reply destinationloma sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 16:13

  Olipas mukavan kattava postaus BKK:n kattobaareista. Oma suosikkini on Banyan Treessä oleva Moon/Vertigo. Ollaan asuttu sekä Banyan Treessä, että Lebuassa useammalla reissulla, joten noissa kattobaareissa on tullut roikuttua kerran, jos toisenkin. Tuo Anantara Sathornin Zoom pääsi kyllä nyt testauslistalle. Harmi, ettei se ollut vielä silloin auki, kun siinä hotellissa majailtiin.

  • Reply Reason for Season maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 13:53

   Joo, ymmärrän kyllä hyvinkin tuon Moon/Vertigon viehätyksen.Onhan se aika huikea. Suosittelen kovasti tuota Zoomia myös, se on erilainen, mutta siinä on oma viehätyksensä :).

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 17:12

  Tää tuli niin tarpeeseen, nyt kun ollaan joulukuussa Bangkokiin lähdössä ja näitä vinkkejä olen kysellytkin. Kaikki vaikuttaa hyviltä, mutta kyllä varmaan tuo Octave ainakin on sinun ja Veeran suositusten perusteella kokeiltava.

  • Reply Reason for Season maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 13:54

   Joo ehdottomasti Octave listalle. Ja oi ihanaa, että pääset pian lämpöön <3. Lähden itsekin heti, kun talous antaa myöden. Sitä odotellessa täytyy vaan fiilistellä muiden kuvia ja blogitekstejä – ja kirjoitella itse menneiden reissujen pohjalta :).

 • Reply Anna | Muuttolintu.com sunnuntai, 29 lokakuun, 2017 at 22:45

  No ohhoh, kylläpä niitä tosiaan riittää! Me yövyttiin Lebuassa ja oli kyllä upea. Huone itsessään ei ollut mitenkään erikoinen ihanaa parveketta lukuunottamatta. Ja aamiainen oli paras hotelliaamiainen, mihin olen ikinä törmännyt! Sushia aamiaisella, parhautta! Kirjoittelen blogiin pian lisää. Oli kyllä hyödyllinen postaus tulevia Bangkokin visiittejä varten, tuo Red Sky ja Octave näyttää kivoilta! Ja ihan totta auringonlaskuista, mekin nähtiin upeita.

  • Reply Reason for Season maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 13:58

   Joo, näitä riittää 8). Joo, Lebuan huoneet eivät taida olla ihan tätä päivää sen perusteella, mitä olen nähnyt kuvista ja videoista. Mutta siis parveke <3. Ja se aamiainen on todellakin näyttänyt ihan parhaalta. Menen heti lukemaan, kun kirjoittelet :).Joo suosittelen kyllä Red Skyta ja Octavea!

 • Reply Emma maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 08:29

  Bangkokissa todellakin riittää valinnanvaraa kattobaareissa! Me käytiin viime reissulla So Sofitelin HI-SO-kattobaarista, josta oli hyvät näkymät Lumpini Parkin yli. Hinnat oli hyvin kohtuulliset ja tykkäsin rennosta fiiliksestä. Mutta jos pitäisi valita vaan yksi, niin kyllä silti pitäisi päästä katselemaan Chao Phrayaa! <3

  • Reply Reason for Season maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 14:01

   Seuraavalla reissulla itsellänikin on listalla muutama baari jokinäkymillä. Chao Phrayassa on vaan sitä jotain <3.

 • Reply miraorvokki maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 14:48

  Tämäpä oli mulle juuri hyvä postaus, olen täysin kohderymää! BKK ja kattobaarit, maailman parhaita juttuja! Itse en ole vielä ennättänyt tutustua niin näihin paikkoihin, että osaisin sanoa yhtä yli muiden, mutta ehdottomasti laitan tämän postauksen korvani taakse ja suunnistan näihin lokaatioihin nauttimaan auringonlaskuista seuraavalla Bangkokin matkallani. <3 Kiitos Mirka, tämän takia matkablogit on parhaita! Vinkkejä tarvitaan aina.

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 5 marraskuun, 2017 at 15:01

   Kiitos <3. Bangkok ja kattobaarit, näissä on vaan kyllä sitä jotain. Niin kova ikävä tuonne, toivottavasti minulla on pian vihdoin varaa ostaa lennot. En ole tämän vuoden puolella ollut ollenkaan Thaimaassa ja se on vähän too much mulle.

 • Reply Janni / Lentopelko maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 19:47

  Bangkokin reissu tiedossa, joten nää vinkit tulee tarpeeseen. 🙂 Pari ihanan kuulosta paikkaa, auringonlaskua on ehdottomasti mentävä ihastelemaan niistä!

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 5 marraskuun, 2017 at 15:00

   Oi ihanaaaa, nauti Thaimaasta! Toivottavasti itsekin pääsen pian, ikävä sinne <3.

 • Reply Sofia maanantai, 30 lokakuun, 2017 at 21:01

  Kiitos tästä listauksesta, täytyy ehdottomasti laittaa nämä vaihtoehdot korvan taakse joten lisäsin postauksen suosikkilistalle! 😀

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 5 marraskuun, 2017 at 14:59

   Kiitos :)! Siitä sitten vaan kattoja kiertelemään :D.

 • Reply Terhi | VAGABONDA tiistai, 31 lokakuun, 2017 at 00:19

  Muutaman näistä olenkin jo testannut, mutta monta on käymättä! Vertigossa kävin syömässä ensimmäisellä Thaimaan-reissullani vuonna 2006. Kyllä siinä oli ensikertalaisella ihmettelemistä – sekä maisemissa että palvelun tasossa!

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 5 marraskuun, 2017 at 14:59

   Oo itse vain haaveilen tuollaisesta, että söisin Vertigossa 8). Ehkä täytyy joskus vielä panostaa tuollaiseen dinneriin. Toistaiseksi olen ollut aina melko pienen budjetin matkailija, mutta joku päivä vielä.

 • Reply Travelloverin Annika torstai, 2 marraskuun, 2017 at 21:00

  Juuri lokakuussa asuin Anantarassa ja kävin Zoomissa. Kesällä piipahdin Lebuassa. Centarassa asuin joskus, ja sen baatista on kyllä kivat näkymät myös. Kuitenkin jostain syystä oma suosikkini on aina ollut Banyantreen baari. En muuten ole koskaan ajatellut baareja niiden omilla nimillä vaan hotellien mukaan, kuten ehkä huomasit. Osa on kyllä hävyttömän kalliita.

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 5 marraskuun, 2017 at 14:57

   Totta muuten tuo, varmaan aika tyypillistä ajatella näitä baarejakin hotellien nimien mukaan, etenkin, jos on asunut hotelleissa. Lebuassa myös on niin monta eri baaria, että eihän niissä pysy edes perässä. Banyan Treessä on kyllä jotain aika hienoa. Hinnat myös ovat sen mukaiset :D. Ensi kerralle on onneksi vielä monta paikkaa käymättä, eipä käy ainakaan tylsäksi 8).

 • Reply Emilia lauantai, 4 marraskuun, 2017 at 12:29

  Oioi mikä Bangkok-kuume kasvoi tätä postausta lukiessa! Oli pakko käydä katsomassa, mihin hintaan irtoaisi huone Lebua at State Towerista meidän reissumme aikana. En voinut uskoa silmiäni, 119 euroa Superior city view suitesta!?! Saattaapi mennä varaukseen… 😀

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 5 marraskuun, 2017 at 14:54

   Haha joo joo, tuolta saa aika hyviä tarjouksia! Kyllä niistä maisemista kannattaa maksaakin. Ihanaa reissua jo etukäteen! Minäkin toivon, että pystyn mahdollisimman pian ostamaan lennot 8).

 • Reply Suomalaisten matkabloggaajien omat suosikkipostaukset vuonna 2017 - London and beyond -MATKABLOGI lauantai, 30 joulukuun, 2017 at 14:01

  […] Bangkokin kattobaarit […]

 • Reply Top10 Tekemistä Bangkokissa - Kohteena maailma lauantai, 14 syyskuun, 2019 at 12:16

  […] Bangkokin kattobaarit by Reason for season -blogi […]

 • Leave a Reply