Suomen suurin matkablogiyhteisö

Martinhal Sagres – Sinkkunaiset perheresortissa

Millaisia fiiliksiä heräsi, kun sinkkunaiset majoittuivat suositussa lapsiperheresortissa Portugalin Sagresissa,  Atlantin rannikolla?

MartinhalSagresMartinhalSagres
Päädymme Veeran kanssa toisinaan sangen mielenkiintoisiin paikkoihin, kuten romanttiselle jokiristeilylle Sydneyssä tai perheille suunnattuun luksusresorttiin Portugalin Sagresissa. Vierailimme toukokuussa Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotelissa (miksi paikkojen nimet ovat usein näin pitkiä?) ja olimme lähes ainoat lapsettomat koko paikassa. Meillä oli etukäteen omat epäilyksemme, sillä voisi luulla, että kaksi sinkkunaista saisi jossain vaiheessa hermoromahduksen lapsiperheiden keskellä. Toisin kuitenkin kävi. Heti alkuun on todettava, että Martinhal oli huikea kokemus.

MartinhalSagresMartinhalSagres

Sagres olisi vienyt sydämeni, vaikka olisin asunut kylän vaatimattomimmassa majatalossa. Sen lisäksi, että pääsin fiilistelemään aurinkoa, ihanaa ruokaa ja surffiaaltoja surffaajia, pääsin nauttimaan huikeasta resortista – sellaisesta, jossa minun tulee yövyttyä äärimmäisen harvoin. Martinhal on voittanut niin suuren määrän erilaisia awardseja, että niistä on mahdotonta pysyä kartalla. Paikka on valittu Euroopan parhaaksi monessa kategoriassa, vuosi toisensa jälkeen.

Martinhalista löytyy niin hotellihuoneita, huoneistoja kuin villojakin. Alue tuntuu jatkuvan loputtomiin, ja jouduimmekin turvautumaan karttaan tutustuessamme siihen. Vilkkaimpana lomasesonkina, eli kesällä, Martinhal on buukattu melko täyteen, mutta sesongin ulkopuolella huoneita löytyy hyvin ja hinnatkin tippuvat silloin huomattavasti.

Budjettimatkaajan valinta Martinhal ei kuitenkaan ole. Hiljaisempana kautena hinnat alkavat noin 150 eurosta/ yö. Kalleimmista vaihtoehdoista saakin jo maksaa moninkertaisen hinnan.

MartinhalSagresMartinhalSagres

Kansallispuiston ympäröimä, ekologisuuteen panostava majoituskeskus Atlantin rannalla – Tämä paikka olisi jo yksinään lapsiperheelle syy matkustaa Sagresiin. Palveluita ja toimintaa löytyy kaiken ikäisille, joten resortin alueella saa useammankin päivän helposti kulumaan. Sen lisäksi viikkokalenteri on täynnä monenlaisia aktiviteetteja ja retkiä. Uima-altaitakin riittää, viidestä vaihtoehdosta voi valita oman suosikkinsa. Meidän vakipaikaksi muodostui tämä kaunis allas, jonne oli myös näkymä aamiaissalista. 

MartinhalSagres

Hyvinvointi on sekä itselläni että Veeralla lähellä sydäntä, joten bongasimme omat aktiviteettimme rauhallisemmalta osastolta – suuntasimme aamujoogaan sekä kauneushoitolaan. Niin kaunis ajatus kuin aamujooga onkin, joudun kuitenkin kerta toisensa jälkeen toteamaan, että liikkuminen aamulla ei ole minun juttuni. En ole tarpeeksi hereillä aamulla, vaikka miten yrittäisin. Minua aamujooga ei virkistä samalla tavalla kuin monia muita. Tunnustan, että olen nukahtanut aamutunnille useammin kuin kerran. On kuitenkin aivan ihana ajatus, että Martinhalissa vanhemmat voivat viedä lapsensa hoitoon ja lähteä yhdessä vaikkapa sinne aamujoogaan. Joogatunnit järjestetään sään salliessa ulkona, mutta meidän visiittimme aikana aamu oli sen verran viileä, että olimme sisätiloissa. Ehkä minustakin vielä jonain päivänä tulee aamuihminen.  Saattaa myös olla, että ei.

MartinhalSagres

Martinhalin alueella sijaitseva Finisterra Spa tarjosi meille rentouttavat hieronnat. Hoitolan lisäksi Finisterrasta löytyi myös jacuzzi sekä saunoja. Olen viime aikoina hyvin harvoin malttanut laittaa rahojani hierontaan, joten nautin suunnattomasti joka kerta, kun pääsen hemmoteltavaksi. Jos siis joskus päädyn parisuhteeseen, niin mieheni ei tarvitse koskaan miettiä, millaisesta lahjasta tykkäisin. Tulen onnelliseksi mistä tahansa hemmotteluhoidosta. Matkoillani vaalin jokaista hemmotteluhetkeä, olisi se sitten kylpyammeessa rentoutumista tai hieronnasta nauttimista. Näitä hetkiä kaipaan hektisen arjen keskellä usein.

MartinhalSagres

Martinhalin ranta oli äärimmäisen kaunis ja rauhallinen, vaikka meille kerrottiinkin, että ranta oli reissumme aikana ruuhkaisampi kuin yleensä (ehkä noin kymmenen ihmistä koko rannalla). Portugalissa kaikki rannat ovat julkisia, mutta jostain syystä Martinhaliin ei eksy liiaksi ihmisiä. Veera päätti, että sup-lautailua on kokeiltava, ja juuri sillä hetkellä meri alkoi käyttäytyä levottomasti. Niin kävi, että lopulta lautoja vuokraavan yrityksen työntekijä kävi pelastamassa Veeran mereltä ja minä taltioin tilannetta puhelimellani. Muutamaan kertaan ehti käydä mielessä, että mahtaakohan tilanne päättyä onnellisesti. Onneksi kaikki sujui lopulta hyvin ja jälkikäteen meitä lähinnä nauratti.

MartinhalSagres MartinhalSagres MartinhalSagres MartinhalSagresMartinhalSagresMartinhalSagres

Päivät aloitimme aamiaisella, joka oli tarjolla värikkäiden mehujen ja huikeiden maisemien kera. Aamuihin tulee ihan erilainen fiilis, kun niihin lisää trooppista värimaailmaa. Jos saisin päättää, niin tilaisin turkoosia ja keltaista tästä lähtien jokaiseen aamuuni. Ihmisen tulisi saada useammin herätä valtameren rannalta, jos minulta kysytään. 

MartinhalSagres MartinhalSagres

Majoituimme kauniissa, puolittaisella merinäköalalla varustetussa asunnossa. Huoneesta löytyi terassi, mikä oli iso plussa. Lisäksi kylpyhuoneessa oli kylpyamme, mikä saa minulta aina paljon lisäpisteitä. Arkkitehtuuri oli sangen kaunista ja persoonallista. Sisälläni asuva esteetikko nautti täysillä tästä kaikesta, ja pakko sanoa, että en ole monessa yhtä miellyttävässä paikassa tehnyt töitä kuin tämän huoneen terassilla.

MartinhalSagres MartinhalSagresMartinhalSagresMartinhalSagresviinitviini2

Martinhalissa on monta ravintolaa. Oma suosikkini oli surffifiiliksiä täynnä oleva M Bar. Muuten ruokailimme enimmäkseen resortin ulkopuolella, sillä Sagres on hintatasoltaan hyvin edullinen ja löysimme mielenkiintoisia ravintoloita, joissa ruoka oli sekä terveellistä että äärimmäisen maittavaa. Tulin siihen tulokseen, että Portugali on parasta terapiaa silloin, jos ikävä Sydneyyn kasvaa sietämättömäksi, mutta maailman toiselle laidalle saakka ei ole mahdollisuutta lähteä. Sagres oli minulle kuin pieni pala Australiaa Euroopan laidalla.

MartinhalSagresMartinhalSagresMartinhalSagresMartinhalSagres lokki

Mikäli suunnittelet lomaa Algarvessa perheesi kanssa, voin koko sydämestäni suositella Martinhalia. En usko, että monessa paikassa on lapsiperheitä huomioitu yhtä monipuolisesti. Vaikka sinulla ei olisikaan perhettä, niin uskon, että nauttisit paikasta silti. Jos sinun kuitenkin on jostain syystä vaikea nähdä paljon lapsia ympärilläsi, en suosittele tätä kohdetta sinulle. Lapsia kun on Martinhalissa mahdoton vältellä, vaikka sieltä löytyykin pelkästään aikuisille suunnattuja spotteja. Minua lapset eivät häirinneet eikä esimerkiksi huoneeseen kantautunut mitään häiriöääniä. Tätä kirjoittaessa tulee ihan haikea fiilis, nimittäin kaikista paikoista, joissa olen tänä vuonna matkustanut, minun on tällä hetkellä eniten ikävä Algarveen. Sinkkunaisten vierailu lapsiperheresotissa oli siis onnistunut. Ehkä jonain päivänä palaan takaisin.

biitsimartinhalMartinhalSagres

// Martinhal kutsui meidät vierailulle ja tarjosi majoituksen //

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

45 Comments

 • Reply Veera Bianca sunnuntai, 4 syyskuun, 2016 at 21:05

  Ahahaha päädytään elämässä kyllä jänniin paikkoihin 😀 Mitähän seuraavaksi? 😀

  • Reply Reason for Season sunnuntai, 4 syyskuun, 2016 at 23:12

   Hahaha todellakin :D. Mutta mikäs tässä on perhematkaillessa, jos tällaisiin paikkoihin päätyy 8).

 • Reply Johanna Hulda - Discovering Sunbeams maanantai, 5 syyskuun, 2016 at 06:27

  Portugali <3 Tulipa kova ikävä noita maisemia! Onneksi jouluksi pääsee taas noille Atlantin rannoille. Sagres ja Cabo São Vicente oli kyllä aika ihania paikkoja, kun kävin siellä pari vuotta sitten pyöräreissulla.

  • Reply Reason for Season maanantai, 5 syyskuun, 2016 at 13:38

   Ooi ihanaa <3. Näitä maisemia on todellakin ikävä ja niin monta paikkaa vielä Portugalissa näkemättä. Pitää tehdä vielä monta reissua.

 • Reply Stacy Siivonen maanantai, 5 syyskuun, 2016 at 07:53

  Minä olen lapseton ja oppinut jopa pitämään pienistä lapsista. Yleensä ne ovat hauskempia kuin niiden vanhemmat, jotka ovat jo menettäneet kykynsä ihmetellä kaikkea. Minua kuitenkin häiritsee kovat äänet, mutta niitähän voivat aikuisetkin aiheuttaa. Hemmotteluhoidot ovat kyllä guilty pleasure minulle, mietin aina, ansaitsenko tulla hemmotelluksi.

  • Reply Reason for Season maanantai, 5 syyskuun, 2016 at 13:43

   Ehdottomasti ansaitset tulla hemmotelluksi. Mutta ymmärrän silti nuo mietteet. Minullakin on niitä, etenkin jos olen käymässä sellaisessa maassa, jossa elintaso on paljon Suomea matalampi. Silloin hoitolan työntekijät saattavat saada käsittämättömän surkeaa palkkaa ja tuntuu kurjalta itse vain asettua heidän hemmoteltavaksi. Mutta noin periaatteessa jokainen nainen ansaitsee hemmottelua :)! Ja joo, lapsilla on ihan mieletön kyky ihmetellä maailmaa ja nauttia pienistä asioista. Minäkin olen jo oppinut vähän pitämään lapsista. Saa nähdä, lämpeänkö joskus vielä ajatukselle, että minulla olisi omia lapsia. Aika näyttää.

 • Reply Miika / Scenic Road Hunters tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 13:46

  Hemmottelu tuntuu monesti olevan aika varma lahjavinkki 🙂

  Tuolla näyttää aika kivalta ja voisi jopa harkita perheen kanssa käyntiä. Tuo teidän käynti taisi osua valokuvauksen kannalta tosi hyvään ajankohtaan sillä kuvissa ei ole ihmisiä juuri ollenkaan. Tai sitten ne on hyvin editoitu pois 😀

  • Reply Reason for Season tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 18:03

   Meidän käynti oli tosiaan siinä mielessä hyvässä välissä, että koululaisten kesälomat eivät olleet vielä alkaneet. Kyllä siellä toki väkeäkin oli, mutta olen yleensä suht varovainen kuvailemaan ihmisiä. Ja sis tuo ranta oli kyllä super rauhallinen. Lapsiperheet pysyttelivät resortin uima-altailla. Suosittelen, jos olette perheenä tuonne nurkille matkustamassa :).

 • Reply Ansku BCN tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 16:45

  Heh, ehkä tämä resortti haluaa vaihtaa painotustaan ja kutsua vieraiksi tästä lähtien cooleja sinkkuja :D. Ovat kenties kyllästyneet meihin lapsiperheisiin (ihan ymmärrettävää, mekin kyllästymme välille itseemme :D). Hienolta näyttää tämä paikka, voisin hyvin kuvitella tämän meidän lomakohteeksemme!

  • Reply Reason for Season tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 18:04

   Haha, mitäs me siellä sitten, jos cooleja sinkkuja haettiin ;). Ei mutta pakko sanoa, että todella hyvin he lapsista huolehtivat. Eivät siis taatusti ole kyllästyneet :). Sinne vaan sekaan.

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta tiistai, 6 syyskuun, 2016 at 21:35

  Hauska näkökulma postaukseen. 🙂 Mitä itse paikkaan tulee, niin viihtyisältä vaikuttaa. Tällaiseen voisin itsekin lähteä, ei vaikuta liian lapsikeskeiseltä kuitenkaan. 😛 Ja aamujoogaan todennäköisesti nukahtaisin minäkin! Jos aamulla lähtee liikkumaan, niin jotain räväkkää sitten!

  • Reply Reason for Season torstai, 8 syyskuun, 2016 at 10:21

   Joo todella viihtyisä mesta ja edelleen minä vaan kovasti ikävöin Sagresiin. Haha, onneksi en ole ainoa aamu-uninen :D. Kadehdin aamuvirkkuja, jotka saavat skarpisti aamunsa käyntiin. Ehkä joku päivä vielä minäkin.

 • Reply Merja / Merjan matkassa keskiviikko, 7 syyskuun, 2016 at 22:15

  Kivannäköinen paikka! Portugalissa olen käynyt vain Lissabonissa, mutta muuallakin riittäisi siis nähtävää. Haha, onneksi ette kyllästyneet lapsiperhe resorttiin. Vaikka itse olen perheellinen, on hermot joskus mennyt lapsiperhe hotelleihin varsinkin uima-altaalla. Uimisesta ei voi kuin haaveilla, kun allas täynnä erilaisia uimaleluja. ?

  • Reply Reason for Season torstai, 8 syyskuun, 2016 at 10:27

   Haha, ymmärrän. Tämä paikka on onneksi paaaaljon isompi kuin yksi hotelli. Pystyy aina etsiskelemään jonkin rauhallisen spotin, jos hermo menee vilinään ja vilkseeseen. Me hyppäsimme uimalelujen sekaan, ja hyvin sovimme sinne. Siellä kelluin altaaseen tarkoitetulla säkkituolilla eestaas :D. Ja tosiaan, myös pitkä ja lähes autio hiekkaranta hotellin vieressä oli ihan huippu.

 • Reply Terhi / Muru Mou keskiviikko, 7 syyskuun, 2016 at 23:46

  Tämä ei näytä ihan samanlaiselta (super-hyper) perheresortilta kuin mihin minä olen tottunut oppaana työskennellessäni. Ja hyvä niin, sillä postauksen perusteella voisin lähteä tuonne ihan pariskuntalomallekin 🙂

  • Reply Reason for Season torstai, 8 syyskuun, 2016 at 10:28

   Heh, jätin toki myös kuvaamatta ne pahimmat lapsirysät tämän reortin alueella :D. Mutta joo, kyllä minä suostuisin milloin tahansa myös pariskuntana tänne lähtemään 8).

 • Reply Heidi / Maailman äärellä torstai, 8 syyskuun, 2016 at 09:32

  Kuulostaa, että teillä on ollut ihana hemmotteluloma! Kyllä minullekin kesken työkiireiden kelpaisi viikko meren tuijottelua ja hemmotteluhoitoja. Aamujoogaan olen selvinnut kerran elämässäni, Aruballa. Siellä se olikin aikaeron takia paljon helpompaa – ja kummallista, sillä oltiin vain minä ja joogaohjaaja autiolla rannalla joogaamassa aamuauringon punerruksessa.

  • Reply Reason for Season torstai, 8 syyskuun, 2016 at 10:30

   Jos jossain pitää aamulla joogata, niin kyllä auringonnousu rannalla kuulostaa täydelliseltä! Auringonnousu onkin itse asiassa yksi harvoista asioista, jonka vuoksi mielelläni nousen aikaisin aamulla sängystä. Tämä oli kyllä huippu reissu ja Portugali todellakin teki ison vaikutuksen.

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net torstai, 8 syyskuun, 2016 at 10:05

  Kunhan esimerkiksi uima-altaalla ei ole jatkuvaa kiljukaulojen bileitä niin perheresortit on ihan ok. Tulee useimmiten kyllä kierrettyä ne kaukaa, koska juuri kuten Terhi tuossa sanoaa, yleensä ne on vähän sellaisia.

  Tietysti, tämän hintatason paikoissa voisin kuvitella että palveluita on niin paljon myös vanhemmille, että siellä tehdään myös muuta kun hengaillaan vain poolilla päivät pitkät. Jooga ja spa kuulostaa aika hyvältä, samoin suppailu ja drinkit. 🙂

  • Reply Reason for Season torstai, 8 syyskuun, 2016 at 10:32

   Jep, palveluita kyllä löytyi kaikille ja kaiken ikäisille. Kolmen yön aikana ei ehtinyt testaamaan kuin ihan murto-osan tämän resortin palveluista. Olisi siis voinut jäädä mielellään pidemmäksikin aikaa. Totta puhuen harvasta paikasta olen lähtenyt yhtä haikeana pois :P.

 • Reply salaine torstai, 8 syyskuun, 2016 at 20:08

  JOSSAIN VAIHEESSA pohdin, että missä tämä paikka on, kunnes tajusin. Portugali, täytyy sanoa, että ei hassumpaa. Onpa teillä ollut sitten hassuja hotellivalintoja mutta mitä siitä, jos se ei ole teitä häirinnyt!

 • Reply Pirkko / Meriharakka perjantai, 9 syyskuun, 2016 at 08:49

  Algarven tutkiminen on ollut harkinnassa siitä lähtien kun paneuduimme jossain määrin tähän ilmiöön, että suomalaiset muuttavat talveksi nykyisin innokkaammin Portugaliin kuin Espanjaan. Ei nyt ehkä hetimmiten niin, että muuttaisimme sinne kokonaan, mutta olisihan se melkein yleissivistävää käydä tsekkaamassa paikka. Fuengirola on jo tsekattu (ja todettu, että vaikka ei alueessa mitään isoa vikaakaan ole, niin emme sinne asumaan haluaisi).

  • Reply Reason for Season lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 11:34

   Joo, tämä onkin mielenkiintoinen ilmiö! Kannattaa käydä ainakin katsahtamassa. Itse ainakin olin todella positiivisesti yllättynyt. Ajattelin, että tulee varmasti kiva reissu, mutta en kyllä aavistanut, miten paljon tästä alueesta pitäisin. Haluaisin seuraavaksi tehdä pidemmäkin reissun, kun se 8 päivää, jonka nyt teimme.

 • Reply Veera perjantai, 9 syyskuun, 2016 at 09:46

  Mä en ihan heti itse lähtis tuollaiseen lapsiperhepaikkaan, kun haluan yleensä viettää lomani rauhassa. Mutta tämän perusteella tosiaan kannattaisi lähteä, kun vastassa voi olla positiivinen yllätys. Ja ihana herkkuaamupala, kelpais mullekin!

  • Reply Reason for Season lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 11:37

   Kyllä saattaisit yllättyä positiivisestikin :). Ja joooo aamiaiset ai että <3. Niitä jää aina ikävä.

 • Reply Tiia/ReiseReise perjantai, 9 syyskuun, 2016 at 21:37

  Vaikuttaa kyllä viihtyisältä paikalta ja on hyvä, että uima-altaan vierellä maikuilun lisäksi tarjotaan erilaisia palveluita. Aika kova hinta silti jos vaikka perheessä kaksi lasta on. Mä muuten kanssa mietin, että missäpäin maailmaa tämä paikka mahtaa olla, mutta sanottiin se sitten. 🙂

  • Reply Reason for Season lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 11:42

   Vaihdoinkin nyt tuohon ekaan kappaleeseen Algarven Portugaliksi, koska tosiaan, Algarvehan ei välttämättä kerro paljon mitään. Näitä sattuu välillä, kun muokkailee paljon tekstiä, että tippuu se tärkein, eli maan nimi pois. Oli kyllä todella viihtyisä paikka, mutta ei tosiaan ihan halvimmasta päästä :).

 • Reply Anna | Muuttolintu.com lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 02:56

  Kuulostaa ja näyttää mahtavalta, erityisesti tuo ranta täytyy pistää korvan taakse, ihanan rauhallinen. Luultavasti pelaisin varmaan päälle ja yöpyisin jossain muualla, ihan vaan siltä varalta jos sattuisi jotain kiljukauloja viereisiin huoneisiin 🙂 Portugali kyllä houkuttelee, se on Euroopan bucket listan kärkisijoilla 🙂

  • Reply Reason for Season lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 11:44

   Haha, no ehdottomasti kannattaa lähteä Portugalin rannikoille, sieltä löytyy kyllä muitakin majoitusvaihtoehtoja kuin lapsiperheresortti ;D. Tosin, missä tahansa voi naapuriksi päätyä kiljuva perhe – paitsi ehkä hostellissa, mutta siellä kiljuvatkin humalaiset nuoret =D.

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 08:58

  Itse olen majoittunut paljonkin perheille suunnatuissa hotelleissa ja varsin rauhalliselta tuolla kyllä näytti siihen verrattuna mitä olen välillä tottunut. Minua eivät sinänsä muiden lapset häiritse lomilla jos meno nyt ei aivan yltiöpäiseksi mene.
  Tuonne voisin kyllä lähteä vaikka emme enää tarvitsekaan lapsiperheille suunnattua majoitusta tyttöjen ollessa jo nuoria naisia!

  • Reply Reason for Season lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 11:45

   Jep, kyllä tämä paikka on tosi kiva, vaikka ei olisikaan pieniä lapsia. Löytyy tekemistä vähän isommillekin. Toivottavasti itselleni tulee mahdollisuus palata vielä joku päivä takaisin.

 • Reply Lotta | Watia.fi lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 16:25

  Onpa jotenkin tosi voimakaan oloiset ranta-aallot. Hieno ranta. Kelpais noita mehuja ja drinksuja noissa maisemissa nautiskella. Jotenkin tommoset trooppiset juomat vaan maistuu paremmalta etelän auringossa. 😉

  • Reply Reason for Season lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 16:28

   Joo tykästyin aivan valtavasti tähän rantaan. Yksi suosikeistani tänä vuonna ehdottomasti :).

 • Reply Kaisa lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 18:04

  Näissä resorteissa aina mietityttää että tuleeko nähtyä elämää sen ulkopuolella?

  • Reply Reason for Season tiistai, 13 syyskuun, 2016 at 22:33

   Tulihan sitä muutakin nähtyä, mutta riippuu toki omista valinnoista ja siitä, mitä reissultaan kaipaa. Rakastuin Sagresiin ja haluan palata takaisin sinne, vaikka en koskaan palaisikaan tähän resorttiin.

 • Reply Johanna @ Out of Office lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 21:53

  Algarve on ihana. Upeat rannat ja komeat aallot. -Joskus vähän liiankin.

  Juuri tuollaisia aamupaladrinksuja haluaisin myös nauttia. Tuoreita hedelmiä ei voita mikään.

  Sinänsä minulla ei ole mitään lapsia vastaan, onhan itsellänikin. Mutta reissatessa on joskus törmännyt aika moneen huonosti kasvatettuun, ja kiukuttelevien ja hemmoteltujen lasten huutoa en mielelläni kuuntele vähillä lomillani. Hienoa että tuolla ei sellaista ollut! 🙂

  • Reply Reason for Season tiistai, 13 syyskuun, 2016 at 22:36

   Jep, Algarve on ihana ja tosiaan välillä aallot lyövät aika rajustikin. Tuore ruoka on yksi niistä asioista, joita tosissani kaipaan. Ymmärrän hyvin, että lasten huutoa ei aina jaksa lomallaan kuunnella. En voi itsekään väittää siitä nauttivani.

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi lauantai, 10 syyskuun, 2016 at 23:38

  Kyllä tuolla loma varsin leppoisasti kuluisi <3

  • Reply Reason for Season tiistai, 13 syyskuun, 2016 at 22:36

   Kului kyllä ja olisi kulunut paljon pidempäänkin 8).

 • Reply Laura - Urbaani viidakkoseikkailijatar sunnuntai, 11 syyskuun, 2016 at 20:44

  Näyttää kauniilta, vaikken juuri tuonne hotelliin itse kovin helpolla varmaan tule koskaan päätymään. Lapsiperheille suunnatut hotellit eivät taida olla se oma juttuni, vaikken enää sinkku olekaan. Voin kuvitella teidän huvittuneisuuden, kun tiesitte päätyvänne lapsien keskelle. Mutta juu, välillä ennakkoluulot voivat romahtaa. Samat intressit olisi mullakin olleet, ne surffar..öhöm…siis surffiaallot. Portugali on muutenkin upea maa, vaikka omasta visiitistni onkin jo laittoman kauan aikaa. Se saattaa tarkoittaa, että sinne on päästävä ja pian! Oma hotellivalinta saattaa tosin kääntyä enemmän sinne teidänkin toisen tuttavuuden puolelle.

  • Reply Reason for Season tiistai, 13 syyskuun, 2016 at 22:37

   Hihii joo surffi..aallot 8). Sinun pitää kyllä lähteä Portugaliin ja käydä siellä Casa Modestassa <3.

 • Reply Kohteena maailma / Rami maanantai, 12 syyskuun, 2016 at 10:13

  Itse lapsiperheellisenä välttelen lapsiperhehotelleita 😀 No joo, jos hotellikuvauksessa sanotaan, että sopii perheille niin varma valinta, että ei mene sinne 🙂

  Sagres oli aika mukavan näköinen paikka ja linnoitus oli hieno näin puolen päivän kokemuksella sanottuna. Aika kiva oloinen tuo teidän hotelli oli ainakin kolmen erivärisen juoman osalta. Muutenkin tuntui aika rentouttavalta paikalta kuvien perusteella.

  P.S. Vai jouduittiin Veeraa pelasteleen SUP-laudalta, on siinä ollut mielenkiintoinen yksityiskohta reissulle 🙂

  • Reply Reason for Season tiistai, 13 syyskuun, 2016 at 22:38

   Ymmärrän, että lapsiperheresportit eivät aina ole niitä leppoisampia paikkoja. Veikkaan, että tästä saattaisit pitääkin. Joo Veeralla on tapana järjestää itsensä kaikenlaisiin tilanteisiin. Saatiin vähän jännitystä reissuun =D.

 • Reply Liza in London perjantai, 16 syyskuun, 2016 at 16:48

  Muakin mietittyäisi pelkästään lapsiperheille tarkoitetussa resortissa majoittuminen juurikin sen mahdollisen melutason vuoksi – samasta syystä välttelen myös aikuisten bilehotelleja, vaikka ikäni puolesta minulle niitä usein markkinoidaan. Teillä näytti kuitenkin olleen sen verran rentouttava loma, että kanssaturistien ikäjakauma ei selvästikään vaikuttanut reissuun ainakaan negatiivisesti 🙂 Kylläpä vaikuttaa kivalta paikalta!

  • Reply Reason for Season keskiviikko, 28 syyskuun, 2016 at 15:02

   Oli kyllä mainio. En noin lähtökohtaisesti menisi lapsiperheresorttiin (ennemminkin päinvastoin), mutta tämä oli mahtava poikkeus.

  Leave a Reply