Suomen suurin matkablogiyhteisö
Culatra saari Algarvessa

Kaunis Culatra Island Portugalin Algarvessa

Culatran saari Algarven edustalla on mainio päiväretkikohde. 

Edellisessä postauksessa kirjoitin viehättävästä, Algarven maaseudulla sijaitsevasta Casa Modestasta, jossa vietin Veeran kanssa neljä päivää toukokuussa. Tuona aikana Algarve vei sydämeni totaalisesti. Yhtenä päivänä Casa Modesta tarjosi meille Rota Das Ilhasin päiväretken Ria Formosan alueella sijaitsevalle Culatran saarelle.

Culatra Algarve

Lähdimme saariretkelle Olhãon satamasta, mutta myös Farosta on yhteys tälle kauniille saarelle. Matkamme ajoittui toukokuulle, jolloin vilkkain sesonki ei ollut vielä alkanut, ja koko saari oli hyvin rauhallinen – kesällä asukkaiden määrä saarella nousee muutamaan tuhanteen.

Culatran sympaattisia, pastellisia asuntoja voi vuokrata esimerkiksi Airbnb:n kautta.

Culatra Algarve

Fiiliksiä saariretkeltämme on tarjolla myös Veera Biancan videoblogissa.

Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra AlgarveCulatra AlgarveCulatra AlgarveCulatra Algarve

Retken sponsoroi Casa Modesta

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, 13 heinäkuun, 2016 at 15:58

    Voisin muuttaa tonne vähän <3

    • Reply Reason for a Season keskiviikko, 20 heinäkuun, 2016 at 22:49

      No vähän ehkä vois :P.

    Leave a Reply