Suomen suurin matkablogiyhteisö

Beautiful Culatra Island

Culatra Algarve

Edellisessä postauksessa kirjoitin viehättävästä, Algarven maaseudulla sijaitsevasta Casa Modestasta, jossa vietin Veeran kanssa neljä päivää toukokuussa. Päivämme täyttyivät sopivassa suhteessa ohjelmasta ja rentoutumisesta, ja tuona aikana Algarve vei sydämeni. Casa Modesta muun muassa tarjosi meille Rota Das Ilhasin päiväretken Ria Formosan alueella sijaitsevalle Culatran saarelle.

I recently wrote about the charming Casa Modesta that is located in Algarve’s countryside. Our stay was a nice combination of scheduled program and relaxing. During these days Algarve really captured my heart. Casa Modesta kindly offered us a lovely day trip by Rota Das Ilhas. The trip took us to the beautiful Culatra island in the Ria Formosa National Park.

Culatra Algarve

Lähdimme saariretkelle Olhãon satamasta, mutta myös Farosta on yhteys tälle kauniille saarelle. Matkamme aikana vilkkain sesonki ei ollut vielä alkanut ja koko saari oli hyvin rauhallinen – kesällä asukkaiden määrä nousee muutamaan tuhanteen. Culatran sympaattisia pastellinvärisiä asuntoja voi vuokrata esimerkiksi Airbnb:n kautta.

We jumped in the boat in Olhão pier but you can also reach Culatra from Faro. During our visit the island was really quiet, because the main season wasn’t started yet. Some inhabitants live in Culatra the year around and during the summer up to few thousands people live there. If you are interested in to stay in Culatra, you can rent its adorable pastel colored houses for example in Airbnb.

Culatra Algarve

Fiiksiä saariretkeltämme on tarjolla myös Veera Biancan videoblogissa.

More of our trip on Veera Bianca’s video blog.

Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra Algarve Culatra AlgarveCulatra AlgarveCulatra AlgarveCulatra Algarve

The trip was sponsored by Casa Modesta.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Veera Bianca keskiviikko, 13 heinäkuun, 2016 at 15:58

    Voisin muuttaa tonne vähän <3

    • Reply Reason for a Season keskiviikko, 20 heinäkuun, 2016 at 22:49

      No vähän ehkä vois :P.

    Leave a Reply