Lagosin Rannalla: Praia Do Camilo

Toukokuisen Algarven matkamme jälkeen monet ovat kertoneet minulle matkustavansa samoihin maisemiin lähitulevaisuudessa. Minulta on kysytty, minne Algarvessa kannattaisi matkustaa. Vastaukseni on, että minne tahansa, tai mieluiten kaikkialle. Suosittelen ehdottomasti auton vuokraamista, jos siihen on mahdollisuus. Sillä tavoin saa eniten irti alueesta. Algarven luonto on monipuolinen, joten kannattaa ehdottomasti pysähtyä useammassa kohteessa.

After our Algarve trip, many people have told me that they are going to travel in this area during the summer. I’ve been asked to tell recommendations, and my answer is: Algarve is beautiful everywhere. If you have a chance to rent a car, I really recommend that. Algarve is worth exploring from east to west.

Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo

Postauksen kuvissa näkyy Lagosin Praia Do Camilo -ranta. Emme yöpyneet Lagosissa, mutta se sattui sopivasti matkamme varrelle, joten halusimme pysähtyä muutamaksi tunniksi rannalle.

These pictures are from Praia Do Camilo, Lagos. We didn’t stay overnight in Lagos, but we wanted to chill few hours on the beach on our way to Sagres.

Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo

Me kuljimme taksilla, mikä ei ole kallis vaihtoehto, jos useampi jakaa kustannukset. Vuokra-auto olisi ollut ykkösvaihtoehto, mutta yhtään ajokortillista ei ollut matkassa mukana. Valokuvauksellinen Lagos on yksi Algarven suosituimmista matkakohteista, ja siellä olisi viihtynyt pidempäänkin. Lagos sijaitsee kätevän matkan päässä Faron lentokentältä, eli se on helppo kohde heille, jotka lentävät Faroon. Ehkä ensi kerralla itsekin viivyn kauemmin.

We used a taxi, which has affordable prices in Algarve. Renting a car wasn’t an option for us (no driving license). Beautiful Lagos is one of the most popular travel destinations in Algarve and it’s a reasonable drive from Faro airport. Next time I’ll hopefully have a more time to spend there.

Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do CamiloLagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do CamiloLagos Praia Do Camilo

Matka toteutettiin yhteistyössä Visit Algarven kanssa

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Veera Bianca sunnuntai, heinäkuu 3, 2016 at 20:35

    Tänne rannalle voisin mennä takas esim just heti tänään tai huomenna käy myös!

    • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 4, 2016 at 19:05

      Huomenna on hyvä :P.

    Leave a Reply