Lagosin Rannalla: Praia Do Camilo

Minne Portugalin Algarvessa kannattaa matkustaa? Tätä on minulta kysytty paljon.

Vastaukseni on, että minne tahansa – mieluiten kaikkialle. Suosittelen ehdottomasti auton vuokraamista, jos siihen on mahdollisuus. Sillä tavoin saa eniten irti Portugalin eteläkärjestä. Algarven luonto on monipuolinen, joten kannattaa ehdottomasti pysähtyä useammassa kohteessa.

Lagos Praia Do Camilo ranta Lagos Praia Do Camilo ranta

Postauksen kuvissa näkyy Lagosissa sijaitseva kaunis Praia Do Camilo -ranta. Emme yöpyneet matkallamme Lagosissa, mutta se sattui sopivasti matkamme varrelle, joten halusimme pysähtyä muutamaksi tunniksi rannalle, josta olen aiemmin nähnyt paljon kauniita kuvia.

Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo

Me kuljimme taksilla, mikä ei ole portugalissa kallista, jos useampi jakaa kustannukset. Vuokra-auto olisi ollut ykkösvaihtoehto, mutta yhtään ajokortillista ei ollut matkassa mukana.

Valokuvauksellinen Lagos on yksi Algarven suosituimmista matkakohteista, ja siellä olisi mielellään viihtynyt pidempäänkin. Lagos sijaitsee kätevän matkan päässä Faron lentokentältä, eli se on helppo kohde heille, jotka lentävät Faroon.

Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do CamiloLagos Praia Do Camilo Lagos Praia Do CamiloLagos Praia Do Camilo

Matka toteutettiin yhteistyössä Visit Algarven kanssa

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Veera Bianca sunnuntai, heinäkuu 3, 2016 at 20:35

    Tänne rannalle voisin mennä takas esim just heti tänään tai huomenna käy myös!

    • Reply Reason for a Season maanantai, heinäkuu 4, 2016 at 19:05

      Huomenna on hyvä :P.

    Leave a Reply