Helsingin hotelliaamiaiset: Lilla Roberts

                                                                                                                                                                                                                                      Yhteistyö

Krog Roba

Small Luxury Hotels of The World -hotelleihin kuuluva Lilla Roberts avattiin Helsingin Kaartinkaupungissa kesällä 2015, ja eilen vihdoin astelin hotellin ovista astelin sisään ensimmäisen kerran, en tosin yöpymään vaan aloittamaan päivän maittavalla hotelliaamiaisella. Lilla Robertsin viehättävässä Krog Roba ravintolassa tarjoiltu aamiainen olikin varsin toimiva avaus päivälle. Vannoutuneena aamujen vihaajana olen alkanut miellyttävien aamiaiskokemusten jälkeen jopa pitää aamuista, ainakin enemmän kuin aiemmin. Enpä olisi uskonut tätä päivää näkeväni.

Lilla Roberts Breakfast Lilla Roberts Breakfast Lilla Roberts Breakfast Lilla Roberts Breakfast Lilla Roberts Breakfast

Lienee selvää, että tällaisissa eksklusiivisemmissa hotelleissa aamiaisvalikoima ei ole yhtä laaja kuin suurissa ketjuhotelleissa, mutta niin sen kuuluu ollakin, jotta ruokahävikki voidaan minimoida. Lilla Robertsin aamiaiselta löytyy kaikki olennainen, mitä päivän alkajaisiksi kaipaa. On rahkaa, jogurttia, puuroa, leipiä, lohta, muutama lämmin vaihtoehto, karjalanpiirakoita, croisantteja ja jälkkäriherkkuja.

En jäänyt nälkäiseksi ja löysin lautaselleni laadukkaita, terveellisiä vaihtoehtoja.

Lilla Roberts Breakfast Lilla Roberts Breakfast Lilla Roberts Breakfast

Krog Roba on viihtyisiä ja tyyylikäs. Ravintola panostaa Pohjoismaisiin ruokakokemuksiin ja kattaus on varsin skandinaavinen. Entinen poliisilaitoksen tila on saanut mielenkiintoisen uuden elämän ja varmasti palaan ravintolaan uudelleen, joko syömään tai vaikkapa iltaa istumaan. Aamiainen maksaa 24 euroa, hotellivieraille se luonnollisesti kuuluu huoneen hintaan. Viikonloppuisin on tarjolla neljään saakka All Day Breakfast, hintaan 29 euroa.

Krog Roba HelsinkiKrog Roba HelsinkiKrog Roba Helsinki

Kiitos Lilla Roberts mukavasta päivän aloituksesta!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna keskiviikko, huhtikuu 20, 2016 at 20:42

    Ihan jees, mutta hinta ihan supersuolainen! Arctic Light Hotellin aamiainen on saman verran ja siinä on aika paljon enemmän eksklusiivisuutta kuin tässä. Silti aika ihanan näköinen. Söisin, jokatapauksessa, mutta mieluiten niin, että olisin tuolla myös yötä 🙂

    • Reply Reason for a Season lauantai, huhtikuu 23, 2016 at 17:50

      Tämä on itse asiassa halvin niistä, joissa olemme Helsingissä toistaiseksi vierailleet. Helsingin hinnat vaan yksinkertaisesti ovat kalliimmat kuin muualla Suomessa, eihän siitä mihinkään pääse. Olisi kiva joskus tulla vierailemaan siellä Artcic Light -hotellissa.

    Leave a Reply