Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hotelli Sukhumvitin varrella: Windsor


Windsor Suites Bangkok uima-allas

Elettiin vuotta 2011. Tsunami oli vastikään iskenyt Japaniin, ja luonnonkatastrofi laittoi käytännössä samalla koko Aasian ilmaston sekaisin. Sää oli monessa maassa äärimmäisen sateinen, ja Thaimaassakin kuoli useita ihmisiä tulvien alle. Muistan sen fiiliksen, kun saavuin Bangkokiin, ja trooppisen ilmaston sijaan vastassa olikin viileähkö, noin 18 asteen lämpötila. Olin odottanut helteitä kauan, mutta sää tuntui keskinkertaiselta suomalaiselta kesäpäivältä.

Suunnitelma saarihyppelystä meni uusiksi, sillä saarille ei ollut tulvien vuoksi mahdollista matkustaa. Onneksi ei tullut lähdettyä matkaan viikkoa aiemmin, olisimme nimittäin olisin jumissa saarella tulvien keskellä.

Windsor Suites Bangkok uima-allas

Halusimme varata alkumatkalle Bangkokista hinta-laatusuhteeltaan hyvän hotellin ja löysinkin siihen tarkoitukseen sopivan, noin 40 euron hintaisen Windsor Suitesin, joka sijaitsee Sukhumvitin varrella, lähellä Asoken BTS-asemaa. Eipä paljon naurattanut, kun hytisin hotellin tyhjän uima-altaan reunalla, enkä todellakaan olisi kyennyt mennä uimaan. Olisin itse asiassa tarvinnut uimapuvun sijaan syysvaatteet. Windsorin uima-allas jäi siis testaamatta ja ajattelin, että palaan vielä jonain päivänä takaisin. Bangkokissa on onneksi tullut käytyä useaan otteeseen, joten  lämmöstä olen siellä päässyt nauttimaan moneen otteeseen.

Windsor Suites Bangkok uima-allasWindsor Suites Bangkok uima-allas Windsor Suites Bangkok uima-allas Windsor Suites Bangkok uima-allas

Tämän vuoden alussa päätin, että on aika palata Windsoriin. Vietin hotellissa Thaimaan reissuni ensimmäisen sekä viimeisen yön. Sain nauttia auringonpaisteesta ja tällä kertaa pääsin myös uimaan.

Swimmimg Pool Windsor SuitesSwimming Pool Windsor Suites

Huoneita saa Windsorista edelleen halvimmillaan reilun 40 euron hintaan. Aamiainen on monipuolinen, allas mukava ja sijainti (Sukhumvit Soi 20) on kätevästi kävelymatkan päässä keskeiseltä Asoken Skytrain -asemalta. Suosittelen ehdottomasti yöpymistä Bangkokissa Skytrainin varrella. Majoitusvaihtoehtoja löytyy laidasta laitaan jokaiselle budjetille.

Windsor Suites Bangkok

Tätä uima-allasta ja ihanaa tropiikin lämpöä on jo ikävä.

Bangkok flowers

Jälkimmäinen hotelliyöpymiseni oli sponsoroitu.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply